Pasowałoby, bo trochę zainwestowałem.Myślę, że Optic ostatecznie to wygrają, ale według mnie 2,20 to za mało, żeby na nich grać. Spodziewałem się jakiejś trójeczki po przegranej 10:5 połowie.
dobrze, że pistoletówka po ich stronie... oby ich ciśnienie nie zżarło.Myślę, że Optic ostatecznie to wygrają, ale według mnie 2,20 to za mało, żeby na nich grać. Spodziewałem się jakiejś trójeczki po przegranej 10:5 połowie.
Optic @1.80(runda16)
Under 3.5 raczej łatwo?Casemiro w obronie. Bardziej będzie widoczny jego brak na DP. Stawiam na Celtę DNB i 1X
w najwiekszym skrocie: która drużyna odjechala na poczatku seta na kilka pktów to seta wygrala, w 5tym lepsze na poczatku okazaly sie wloszki i mecz jest ichOglądał ktoś spotkanie naszych dziewczyn z Chemika Police?
Chciałbym wiedzieć co tam się działo, bo tak jebniętego przebiegu meczu to ja dawno nie widziałem.
3 kwarta zadecydowałaStal Ostrów vs Polski Cukier Toruń
Polski Cukier Toruń @2.25 bet365
Na papierze mimo wszystko Toruń > Stal zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce
Szkoda aleOlympiakos 2,30 bet365
Puchar Grecji
Wiedziałem, że nie pewnie wyciągną na wygraną, a przegrać nie przegrająOlympiakos x2 (1.40)
Wyrównali, ale zabrakło golaOlympiakos kurs 3,50
Jak zwykle zaczynają grać w 2 połowie. Oby i tym razem,. Kurs mega
W pewnym momencie można było złapać 3 z hakiem, jak było bodajże 6-2.Myślę, że Optic ostatecznie to wygrają, ale według mnie 2,20 to za mało, żeby na nich grać. Spodziewałem się jakiejś trójeczki po przegranej 10:5 połowie.
Teraz 3,75, jak grać to teraz.W pewnym momencie można było złapać 3 z hakiem, jak było bodajże 6-2.