U
2,7K
uzytkownik-148179
Użytkownik
Dimi ma powera, spokoj ducha i biega do wszystkiego, w przeciwienstwie do belga
ja gram:Nadal Rao ov 3.5?
nie boisz sie? obczaj z kim Herberty, a wczesniej Rojery i Nestory przegrali ????ja gram:
Powyżej 3.5 @ 1,40
Henri Kontinen i John Peers @ 1,40
AKO @1.96
Ległonisto, z kim ty rozmawiasz.. ja przeszedlem wszystkie etapy hazardu jakie sa ???? ja sie lecze, jestem na dobrej drodze. Poza tym niedlugo biore slub a to od zawsze byl dla mnie limit. Kocham swoja panne najmocniej na swiecie, nigdy przeze mnie nie cierpiala to po slubie na pewno nie bedzie cierpiec przez hazard ????Niezbyt dobre podejście i oszukiwanie samego siebie. Nawet jak przegrasz to i tak po pewnym czasie wrócisz, żeby się odkuć. Od tego nie ma ucieczki.
Mądre podejście! Powodzenia ????Ległonisto, z kim ty rozmawiasz.. ja przeszedlem wszystkie etapy hazardu jakie sa ???? ja sie lecze, jestem na dobrej drodze. Poza tym niedlugo biore slub a to od zawsze byl dla mnie limit. Kocham swoja panne najmocniej na swiecie, nigdy przeze mnie nie cierpiala to po slubie na pewno nie bedzie cierpiec przez hazard ????
Widzę nawet tutaj na forum dużo osób ma bol tyłka jak widzi (L) to już taka mentalnośćLegłonisto, z kim ty rozmawiasz.. ja przeszedlem wszystkie etapy hazardu jakie sa ???? ja sie lecze, jestem na dobrej drodze. Poza tym niedlugo biore slub a to od zawsze byl dla mnie limit. Kocham swoja panne najmocniej na swiecie, nigdy przeze mnie nie cierpiala to po slubie na pewno nie bedzie cierpiec przez hazard ????
I to niby dojrzały facet przes ślubem, ale kompleksy ma jak gimnazjalista[TheNormalOne napisał:;6285459]Widzę nawet tutaj na forum dużo osób ma bol tyłka jak widzi (L) to już taka mentalność
Haha i kto to mowi, przeczytaj swoja sygnature. To jest forum bukmacherskie a nie miejsce do chwalenia sie upodobaniami pilkarskimi. To tak jakby ktos zrobil sobie nicka "Donald_kocham_PO". bez smaku, sensu i rozumu.[TheNormalOne napisał:;6285459]Widzę nawet tutaj na forum dużo osób ma bol tyłka jak widzi (L) to już taka mentalność
Haha ja przeciez jestem z gimnazjum. Ale mam pozwolenie od rodzicow na slub. Wszystko zalezy czy WOS zalicze. To mi pojechales.I to niby dojrzały facet przes ślubem, ale kompleksy ma jak gimnazjalista :wink:
Powiesz mi po co to zagrales? Wygrasz dadza ci zwrot, przegrasz zabiora kase , bez sensuhahaa, mam rafę po 3.75 na seta, na b365 pokazali, ze Milos ma 2-1 z przełamaniem ????