Taki hejt, bo wszyscy poszli w strone Zvereva, gdy w gre wchodza pieniadze, to od razu wychodza najwieksze demony .Ciekawe jak Wy byście grali ???? W momencie kiedy wygrał z 1 rakietą Murrayem - pewnie się jaraliście, a teraz "żałośnie" gra bo jest tak jak jest. Póki co 3:2 wygrywa w 2 secie, pewnie ugra jeszcze parę gemów, jest w ćwierćfinale wielkiego szlema, a to nie jest Djokovic czy Murray od których się tego wymaga
Chłopie pierwszy raz widzę tego pseudo tenisiste na korcie. Nie oglądałem meczu z Murrayem. Skoro szkot to przegrał to pokazało że nie do końca jest taki zajebisty przegrywając z takim jezdzcem bez głowy ???? Dla mnie to parodia i tyle.Ciekawe jak Wy byście grali ???? W momencie kiedy wygrał z 1 rakietą Murrayem - pewnie się jaraliście, a teraz "żałośnie" gra bo jest tak jak jest. Póki co 3:2 wygrywa w 2 secie, pewnie ugra jeszcze parę gemów, jest w ćwierćfinale wielkiego szlema, a to nie jest Djokovic czy Murray od których się tego wymaga
Szkot a Federer to dwa różne style. Federer nie będzie czekał na błąd kończący Zvereva, tylko korzysta z błędów i robi winnery. Druga sprawa, że Zverev nie ma już elementu zaskoczenia. Może też myśleć, że lepiej się go zapamięta jak będzie grał styl niespotykany wcześniej. Może przebijactwem jeszcze mniej by osiągnął tutaj.Chłopie pierwszy raz widzę tego pseudo tenisiste na korcie. Nie oglądałem meczu z Murrayem. Skoro szkot to przegrał to pokazało że nie do końca jest taki zajebisty przegrywając z takim jezdzcem bez głowy ???? Dla mnie to parodia i tyle.
Styl nie styl, nr1 w rankingu przegrywa z takim pajacem? To nie przystoi chyba co? jeszcze na takim ważnym turniejuSzkot a Federer to dwa różne style. Federer nie będzie czekał na błąd kończący Zvereva, tylko korzysta z błędów i robi winnery. Druga sprawa, że Zverev nie ma już elementu zaskoczenia. Może też myśleć, że lepiej się go zapamięta jak będzie grał styl niespotykany wcześniej. Może przebijactwem jeszcze mniej by osiągnął tutaj.
Masz problem to zapraszam na priv a nie tu.Sam jesteś pajac. Troszeczkę szacunku...
Ze Szkota taki nr 1, że szkoda gadać. Nie chcę deprecjonować, bo jest faktycznym nr 1, ale on zawsze był i będzie raczej w cieniu Feda, Nadala i Djoko. Tamtego dnia mógł mieć słaby dzień. Tu 10 jego kolegów jak w piłce go nie wyciągnie za uszy.Styl nie styl, nr1 w rankingu przegrywa z takim pajacem? To nie przystoi chyba co? jeszcze na takim ważnym turnieju
O, i to jest prawdziwy kibic patriota. Ma wywalone na jakieś końcowe rundy szlema. On ogląda ITF w Turcji z Polakiem w roli głównej ???? ????Nasza gwiazda tenisa Hubert Hurkacz widzę co gra to masakra..... Nie patrzy gdzie atakuje co chwila się denerwuje nie wiem o co
I tu się zgodzę, też nie kupuje jego stylu gry i tego że jest liderem rankingu, dlatego śmieje się że poległ z takim geniuszem tenisa jak ten cały Zverev.Ze Szkota taki nr 1, że szkoda gadać. Nie chcę deprecjonować, bo jest faktycznym nr 1, ale on zawsze był i będzie raczej w cieniu Feda, Nadala i Djoko. Tamtego dnia mógł mieć słaby dzień. Tu 10 jego kolegów jak w piłce go nie wyciągnie za uszy.