>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
yanger 100

yanger

Użytkownik
Ciekawe jak Wy byście grali ???? W momencie kiedy wygrał z 1 rakietą Murrayem - pewnie się jaraliście, a teraz &quot;żałośnie&quot; gra bo jest tak jak jest. Póki co 3:2 wygrywa w 2 secie, pewnie ugra jeszcze parę gemów, jest w ćwierćfinale wielkiego szlema, a to nie jest Djokovic czy Murray od których się tego wymaga ;)
@
Roger Federer 3-0
@1.61

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Ciekawe jak Wy byście grali ???? W momencie kiedy wygrał z 1 rakietą Murrayem - pewnie się jaraliście, a teraz &quot;żałośnie&quot; gra bo jest tak jak jest. Póki co 3:2 wygrywa w 2 secie, pewnie ugra jeszcze parę gemów, jest w ćwierćfinale wielkiego szlema, a to nie jest Djokovic czy Murray od których się tego wymaga ;)
Taki hejt, bo wszyscy poszli w strone Zvereva, gdy w gre wchodza pieniadze, to od razu wychodza najwieksze demony :p.
Fedexowi wszystko wchodzi i gra wysmienicie, Zverev troche obok meczu, ale nie oszukujmy sie, presja na nim byla ogromna.

K 123

karwan1988

Użytkownik
Chłopie pierwszy raz widzę tego pseudo tenisiste na korcie. Nie oglądałem meczu z Murrayem. Skoro szkot to przegrał to pokazało że nie do końca jest taki zajebisty przegrywając z takim jezdzcem bez głowy ???? Dla mnie to parodia i tyle.

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Chłopie pierwszy raz widzę tego pseudo tenisiste na korcie. Nie oglądałem meczu z Murrayem. Skoro szkot to przegrał to pokazało że nie do końca jest taki zajebisty przegrywając z takim jezdzcem bez głowy ???? Dla mnie to parodia i tyle.
Szkot a Federer to dwa różne style. Federer nie będzie czekał na błąd kończący Zvereva, tylko korzysta z błędów i robi winnery. Druga sprawa, że Zverev nie ma już elementu zaskoczenia. Może też myśleć, że lepiej się go zapamięta jak będzie grał styl niespotykany wcześniej. Może przebijactwem jeszcze mniej by osiągnął tutaj.

K 123

karwan1988

Użytkownik
Szkot a Federer to dwa różne style. Federer nie będzie czekał na błąd kończący Zvereva, tylko korzysta z błędów i robi winnery. Druga sprawa, że Zverev nie ma już elementu zaskoczenia. Może też myśleć, że lepiej się go zapamięta jak będzie grał styl niespotykany wcześniej. Może przebijactwem jeszcze mniej by osiągnął tutaj.
Styl nie styl, nr1 w rankingu przegrywa z takim pajacem? To nie przystoi chyba co? ;) jeszcze na takim ważnym turnieju

M 493

milo93

Użytkownik
Nasza gwiazda tenisa Hubert Hurkacz widzę co gra to masakra..... Nie patrzy gdzie atakuje co chwila się denerwuje nie wiem o co

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Styl nie styl, nr1 w rankingu przegrywa z takim pajacem? To nie przystoi chyba co? ;) jeszcze na takim ważnym turnieju
Ze Szkota taki nr 1, że szkoda gadać. Nie chcę deprecjonować, bo jest faktycznym nr 1, ale on zawsze był i będzie raczej w cieniu Feda, Nadala i Djoko. Tamtego dnia mógł mieć słaby dzień. Tu 10 jego kolegów jak w piłce go nie wyciągnie za uszy.

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Nasza gwiazda tenisa Hubert Hurkacz widzę co gra to masakra..... Nie patrzy gdzie atakuje co chwila się denerwuje nie wiem o co
O, i to jest prawdziwy kibic patriota. Ma wywalone na jakieś końcowe rundy szlema. On ogląda ITF w Turcji z Polakiem w roli głównej ???? ????

wybacz, ale musiałem - bez podtekstów ;)

K 123

karwan1988

Użytkownik
Ze Szkota taki nr 1, że szkoda gadać. Nie chcę deprecjonować, bo jest faktycznym nr 1, ale on zawsze był i będzie raczej w cieniu Feda, Nadala i Djoko. Tamtego dnia mógł mieć słaby dzień. Tu 10 jego kolegów jak w piłce go nie wyciągnie za uszy.
I tu się zgodzę, też nie kupuje jego stylu gry i tego że jest liderem rankingu, dlatego śmieje się że poległ z takim geniuszem tenisa jak ten cały Zverev.

K 123

karwan1988

Użytkownik
Mnie jako kibicowi nie podoba się ten mecz, emocjonujące mecze to takie z długimi wymianami, ciekawymi zagraniami z obu stron, ja nie kupuje typa co biega i łapie motyle w siatkę ???? Ale spoko, każdy ma swoje zdanie.

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Mi się podoba spotkanie. Jest ganianie pod siatkę, ciekawe próby lobowania, jakieś inne zagrania, a nie nudne długie przebijanie i napi***alanie serwisowe - a wygra zawsze ten kto serwuje. Kto co lubi.

miri0 936

miri0

Użytkownik
Kierunki z csa na dzisiaj:
Mouse 2.37
Envyus 2.0 (!)
Do dubelków, ewentualnie handicapy na single:
North 1.40
Astralis 1.44
Faze 1.40
Optic 1.40

Otrzymane punkty reputacji: +8