na jakiej mapie G2 jest lepsze oprócz D2 i Cache?stary zamykaj, bo g2 sie rozprawi z nimi @2.75...
Brest jak na złość nie wpada a takie sytuacje ze głowa mała
Poczekam na wyniki z Astralis i Godsent, jak wejdzie to puszczam kontrę w G2.stary zamykaj, bo g2 sie rozprawi z nimi @2.75...
Brest jak na złość nie wpada a takie sytuacje ze głowa mała
w pierwszym meczu 1-1 to i teraz 1-1 :]To szukam łamaka w 2 meczu włoskim
Catania over 2.5 - 2.60
Catania 3 gol - 5.00
Co się w tym meczu działo. 4 bramki spokojnie powinny paśćChaves brameczka
Ogólnie, to warte zastanowienia jest over 1,5 po 2,45 w meczu Brest-Red Star. Sytuacji troszkę było i to przede wszystkim dla gości. Sądzę, że mogą pyknąć pierwsi
niestetyStade Brestois 29 - FC Red Star 93 1,5ft over/kurs 1.54/ ogieńńńńńńńńńńńńńńńńńń
Odrabiac cyce teraz juz czasssssssssss
Mozna by sie posmiac jakby mi to stado murzynow nie ujebalo 750 plni jak ja mam byc zdrowy..xdMożna się pośmiać na tym meczu było, ostatnia minuta strzał na bramkę i trafia w piłkarza ustawionego na linii
mapa pod Astralis. Jeszcze zaczynają po CT.I co kumple, mapa pod kogo w meczu Astralis ?
EchoWhitehawk gole over 1.5
3.25 @
B365
Virtus ban dd2/cache/overpass?na jakiej mapie G2 jest lepsze oprócz D2 i Cache?
Do HT minus, do FT zwrot a sytuacji na 3 mecze to spokojnie by wystarczyło. Jeszcze ta obrona w doliczonym przez obrońce, niesamowity mecz.Też tak sądze, tyle że ja chwilę czekam po over 1 azjan podobnie jak @Vinchenso, 10 minut i będzie do gry
Bardziej mi chodziło o to, że oprócz D2 i Cache nie widzę mapy gdzie G2 będzie faworytem. Ok, Francuzi lubią Traina, ale niedawno to była również ulubiona mapa Polaków i nasi mają na pewno dodatni bilans na Trainie vs G2. Na Cobble nasi wymiatają.Virtus ban dd2/cache/overpass?
G2 ban nuke/mirage
Zostaje cobble/train?
Na trainie G2 załóżmy zacznie w ct, wygrają obie pistolki i trochę jesteśmy w dupie, na Cobblu raczej G2 bez szans. Nie wiem, ewentualnie poczekać na live i grać po większym kursie VP, może znów będzie kambek.
Jakieś argumenty?Withrow Jackson @ 4.2 uni