>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Chaves brameczka

Ogólnie, to warte zastanowienia jest over 1,5 po 2,45 w meczu Brest-Red Star. Sytuacji troszkę było i to przede wszystkim dla gości. Sądzę, że mogą pyknąć pierwsi
⛔ Co się w tym meczu działo. 4 bramki spokojnie powinny paść

rodd 136

rodd

Użytkownik
Można się pośmiać na tym meczu było, ostatnia minuta strzał na bramkę i trafia w piłkarza ustawionego na linii
Mozna by sie posmiac jakby mi to stado murzynow nie ujebalo 750 plni jak ja mam byc zdrowy..xd

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
na jakiej mapie G2 jest lepsze oprócz D2 i Cache?
Virtus ban dd2/cache/overpass?
G2 ban nuke/mirage

Zostaje cobble/train?

Na trainie G2 załóżmy zacznie w ct, wygrają obie pistolki i trochę jesteśmy w dupie, na Cobblu raczej G2 bez szans. Nie wiem, ewentualnie poczekać na live i grać po większym kursie VP, może znów będzie kambek.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Też tak sądze, tyle że ja chwilę czekam po over 1 azjan podobnie jak @Vinchenso, 10 minut i będzie do gry
Do HT minus, do FT zwrot a sytuacji na 3 mecze to spokojnie by wystarczyło. Jeszcze ta obrona w doliczonym przez obrońce, niesamowity mecz.

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Virtus ban dd2/cache/overpass?
G2 ban nuke/mirage

Zostaje cobble/train?

Na trainie G2 załóżmy zacznie w ct, wygrają obie pistolki i trochę jesteśmy w dupie, na Cobblu raczej G2 bez szans. Nie wiem, ewentualnie poczekać na live i grać po większym kursie VP, może znów będzie kambek.
Bardziej mi chodziło o to, że oprócz D2 i Cache nie widzę mapy gdzie G2 będzie faworytem. Ok, Francuzi lubią Traina, ale niedawno to była również ulubiona mapa Polaków i nasi mają na pewno dodatni bilans na Trainie vs G2. Na Cobble nasi wymiatają.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom