>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
slimak9 185

slimak9

Użytkownik
⛔

Mogli strzelić kolejne cztery co najmniej. Nie strzelili żadnej. Jak poprawią skuteczność to nikt ich nie zatrzyma w tym roku.
Wypisz wymaluj. Melbourne Victory - Brisbane, gdzie po 5 bramkach w pierwszej, w drugiej nic ciekawego

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
⛔

Mogli strzelić kolejne cztery co najmniej. Nie strzelili żadnej. Jak poprawią skuteczność to nikt ich nie zatrzyma w tym roku.
taka taktyka, marne dowożonko zaliczki z pierwszej połowu.. żal. Straciłem trochę siana dzisiejszego przez to, a miałem tylko over 4.5:-|????

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
A jak tam Brest - atakuja cos?
Atakują choć na razie brak wykończenia. Red Star też miało szansę ukłucia drugi raz. Gdyby Red Star miało lepszą skuteczność to, kto wie ile by już było.
EDIT.
Blisko wyrównania teraz było. Najbliżej

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
i nie dziwne bo ten czołowy zespół ligi broni się przed outsiderem w meczu u siebie ????
Perugia to jest tylko średniak. Tutaj jest różnica ledwie 8 punktów, więc nie oczekuj za wiele. Rok temu jak oglądałem Crotone na wyjeździe z ostatnią drużyną i to takim mocnym outsiderem to jakbym nie znał kto w jakich strojach gra to bym powiedział, że to Crotone jest tym ostatnim. Taki klimat.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom