Wypisz wymaluj. Melbourne Victory - Brisbane, gdzie po 5 bramkach w pierwszej, w drugiej nic ciekawego
Mogli strzelić kolejne cztery co najmniej. Nie strzelili żadnej. Jak poprawią skuteczność to nikt ich nie zatrzyma w tym roku.
taka taktyka, marne dowożonko zaliczki z pierwszej połowu.. żal. Straciłem trochę siana dzisiejszego przez to, a miałem tylko over 4.5:-|????
Mogli strzelić kolejne cztery co najmniej. Nie strzelili żadnej. Jak poprawią skuteczność to nikt ich nie zatrzyma w tym roku.
nie warto. Terro mapa i problemy ekonomiczne.Warto teraz North czy nie może być cieżko?
North wczoraj z Gambit mega słabe ct miało na Cobblu, Cobble mapa terro więc znów mogą popłynąć.. ja złapałem Fnatic po @4.50, zobaczymy co wyjdzieWarto teraz North czy nie może być cieżko?
zabite francja odrobionaPerugia - AC Cesena over 5,5/kurs 187/poszłooo
odrabiamy francje lapac kurs od starego
Dziwnie wysokie kursy na to spotkanie były na Perugie jakoś 2 coś na Cesene chyba 3,4 a przecież zespól z czołówki serie B gra z 3 drużyna od końca u siebie, jakieś absencje?3-3 Perugia -Cesena!
moze dlatego , ze Cesene wyeliminawalo Sasssuolo z Pucharu Wloch tydzien temu to buki takie kursy wystawily ????Dziwnie wysokie kursy na to spotkanie były na Perugie jakoś 2 coś na Cesene chyba 3,4 a przecież zespól z czołówki serie B gra z 3 drużyna od końca u siebie, jakieś absencje?
Atakują choć na razie brak wykończenia. Red Star też miało szansę ukłucia drugi raz. Gdyby Red Star miało lepszą skuteczność to, kto wie ile by już było.A jak tam Brest - atakuja cos?
Perugia to jest tylko średniak. Tutaj jest różnica ledwie 8 punktów, więc nie oczekuj za wiele. Rok temu jak oglądałem Crotone na wyjeździe z ostatnią drużyną i to takim mocnym outsiderem to jakbym nie znał kto w jakich strojach gra to bym powiedział, że to Crotone jest tym ostatnim. Taki klimat.i nie dziwne bo ten czołowy zespół ligi broni się przed outsiderem w meczu u siebie ????