deadly39
Użytkownik
Ten tb to będzie loteria tak myśle4 set 23:23 e: 2-2 czas na tb
Ten tb to będzie loteria tak myśle4 set 23:23 e: 2-2 czas na tb
a Ty nie miałeś wczoraj odchodzić z forum?kto gra w STS to mam fajny typ z rugby
Newport - Bedwas
over 27,5 @1,75
over 33,5 @2,8
do przerwy o dziwo, tylko 3:7, ale bardzo overowo grają między sobą, w tym roku takie wyniki:
26:41
28:54
42:28
w drugiej połowie mogą się rozkręcić chłopaki z Walii , warte gry
dzisiaj odchodzę, to taki typ wygrywający na pożegnaniea Ty nie miałeś wczoraj odchodzić z forum?
Ty już odchodzisz tyle czasu, także nie opowiadaj bajek ????dzisiaj odchodzę, to taki typ wygrywający na pożegnanie
Brawo dużo nerwów ale dzięki !Nie na żywo, ale później nie będę miał czasu.
Puchar Polski ( Siatkówka Kobiet ) godz. 19:00
Wisła Warszawa - PTPS Piła Typ: 1 kurs: @ 3,00 aktualnie ( jeszcze rano łapałem grubo po @ 4,00 w Unibet )
Krótko i na temat, kto chce ten skorzysta.
Wisła liderem na zapleczu najwyższej klasy rozgrywkowej, zespół jest na fali od dłuższego czasu (14 zwycięstw), dobry terminarz. Pilanki ostatnio 2 porażki z rzędu, generalnie słaba forma, według mnie kursy powinny być wystawione odwrotnie.
POLECAM !
Nie ma za co ????Brawo dużo nerwów ale dzięki !
gładziutkoCuprum Lubin -2,5 @2,00 - bet365
Troche nerwów było ale ostatecznie ????Nie na żywo, ale później nie będę miał czasu.
Puchar Polski ( Siatkówka Kobiet ) godz. 19:00
Wisła Warszawa - PTPS Piła Typ: 1 kurs: @ 3,00 aktualnie ( jeszcze rano łapałem grubo po @ 4,00 w Unibet )
Krótko i na temat, kto chce ten skorzysta.
Wisła liderem na zapleczu najwyższej klasy rozgrywkowej, zespół jest na fali od dłuższego czasu (14 zwycięstw), dobry terminarz. Pilanki ostatnio 2 porażki z rzędu, generalnie słaba forma, według mnie kursy powinny być wystawione odwrotnie.
POLECAM !