Grac45
Forum VIP
H2H i ostatnie mecze wyglądają ostro, Damato ze średnią 4,00 kartki. Zależy też o jakiej linii mówimykartki tam będą?
H2H i ostatnie mecze wyglądają ostro, Damato ze średnią 4,00 kartki. Zależy też o jakiej linii mówimykartki tam będą?
over 4,5?Damato ze średnią 4,00 kartki. Zależy też o jakiej linii mówimy
oglądam i leją niesamowicie 3:0 to jest pewne a co do pkt można się bawić w setach na underZenit handicap -18.5 pkt pokryje po 2 setach ????
Jak jest możliwość live to pewnie że tak.over 4,5?
czy lepiej do przerwy poczekać?
Kto tam zagrywka ich jedzie tak że 2 serie po 9 i 7 pkt poszły. Leon i Anderson?oglądam i leją niesamowicie 3:0 to jest pewne a co do pkt można się bawić w setach na under
michaiłow tak grzmoci :]Kto tam zagrywka ich jedzie tak że 2 serie po 9 i 7 pkt poszły. Leon i Anderson?
typu nie neguje ale przeciez teraz po grupie jest drabinka a nie druga grupaSweden -4,5 @1.80
Polecam gorąco szwedzi muszą na 100% grać bo pkt się liczą do nast. rundy a katar słaby bardzo....
Zabrakło 1 bramki szkoda ale teraz próbujemy[TheNormalOne napisał:;6275434]Panowie Linia na Danie ht bardzo iska 17.5 powinni zabić lecoutko patrząc jak im szlo we wcześniejszych meczach...
@2piękny kursik
no, porąbało mi się gdzieś czytałem inaczej ale sprawdziłem na innej i inaczej piszą :]typu nie neguje ale przeciez teraz po grupie jest drabinka a nie druga grupa