>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Gdzieś pisałem swój typ, sassuolo, waregem i Lazio. Rozliczać na minus dzięki rewelacyjnwmu sassuolo. Dwie bramki stracone w końcówce.
Ciekaw jestem czy Lazio też się tak sprzeda

szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Po ciula Wy gracie te puchary to ja nie kumam. Jak gram to bramki,kartki lub niespodzianki. W **** ludzi się wykłada na tym ale i tak będą grali,obojętnie co byle by było pograne. Nigdy się nie nauczą ludzie.

W 115

wrobel007

Użytkownik
Po ciula Wy gracie te puchary to ja nie kumam. Jak gram to bramki,kartki lub niespodzianki. W **** ludzi się wykłada na tym ale i tak będą grali,obojętnie co byle by było pograne. Nigdy się nie nauczą ludzie.
Otóż to, puchary to jest jedna wielka niewiadoma niestety... Nie zawsze faworyt gra na 100%, bo ma inne założenia, które ustalają już wewnątrz zespołu i tego się nie przewidzi niestety...

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Wiesz może czy Lazio też w tak frajerski odpadło sposób?
Lazio jest w porządku, dwa razy ostatnio odpadli na rzecz Juventusu w tym 2 lata temu w finale. Genoa raczej na lajcie traktuje, rok temu odpadli z Alessandrią na przykład. Kwesta zobaczyć składy za kilkanaście minut.

Otrzymane punkty reputacji: +1
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Inter wczoraj ladnie nas zalatwil , wiec pucharow nie gramy jak cos to na awans, remis itp ..
AKO :
1. Nantes -Caen
Typ: 1X
Kurs: 1,29
Unibet
2. Kamerun- Gwinea PNA
Typ: gol od 0:00 do 14:59 NIE
Kurs: 1,25
Unibet
3. Waregem - Eupen (puchar Belgii)
Typ: 1X
Kurs: 1,17