dabol1
Użytkownik
Nie ma.Panowie, macie może jakiegoś streama do siatkówki Wisły Warszawy-PTPS Piła?
Nie ma.Panowie, macie może jakiegoś streama do siatkówki Wisły Warszawy-PTPS Piła?
ZAKSA +2,5 w 4 secie @1,72 - bet365
ZAKSA win 4 set @1,9 - bet365
ZAKSA -2,5 w 4 secie @1,90 - bet365
Ok, chyba pójdę w ślady perkaBrawo sassuolo, dzięki za uje...typu��
Włoskie granie na 1:0
Rok temu odpadli z rezerwami Calgiari też u siebie.Brawo sassuolo, dzięki za uje...typu��
Włoskie granie na 1:0
Jestem załamanyRok temu odpadli z rezerwami Calgiari też u siebie.
Wiesz może czy Lazio też w tak frajerski odpadło sposób?Rok temu odpadli z rezerwami Calgiari też u siebie.
Berlin Volleys -2,5 w 2 secie @1,66 - bet365
Berlin Volleys -2,5 mecz @1,72 - bet365
Otóż to, puchary to jest jedna wielka niewiadoma niestety... Nie zawsze faworyt gra na 100%, bo ma inne założenia, które ustalają już wewnątrz zespołu i tego się nie przewidzi niestety...Po ciula Wy gracie te puchary to ja nie kumam. Jak gram to bramki,kartki lub niespodzianki. W **** ludzi się wykłada na tym ale i tak będą grali,obojętnie co byle by było pograne. Nigdy się nie nauczą ludzie.
zabiteeeAPOEL Nicosia - Nea Salamina Famagusta2,5ft /kurs 1,50/over/poszloo
Lazio jest w porządku, dwa razy ostatnio odpadli na rzecz Juventusu w tym 2 lata temu w finale. Genoa raczej na lajcie traktuje, rok temu odpadli z Alessandrią na przykład. Kwesta zobaczyć składy za kilkanaście minut.Wiesz może czy Lazio też w tak frajerski odpadło sposób?
Na Zielona Góre 7zł, można kontrować, albo zamykaćZielona Góra vs Spirou
Spirou win @3,4
Wracam po trenigu i widzę, że szwab nawet seta nie ugrał. Jak wychodziłem miał 5:3...Marterer mecz + over 9,5 u Przysiężnego w pierwszym @2,50 uni