co Chiniol strzelił skośnym łbem :/
serio prawie pierwszym składem wychodzą?:roll::roll::roll:Mocne spadki kursu na Karvine. Z 2.75 mamy już 2.20.
Ruch: Mitrović - Konczkowski, Cichocki, Helik, Oleksy - Przybecki, Kowalczyk, Urbańczyk, Lipski, Moneta - Visnakovs.
Mitrovic jest testowany.
Ruch dzielony na dwie 11stkiserio prawie pierwszym składem wychodzą?:roll::roll::roll:
ja mam już pograne over 168 i 162, mają cegłę w 2q, jak na moje warto teraz łapać linieTomku lina 158, gramy?
od tamtego roku Ruch jest inną drużyną - kadrowo i psychologicznie, graj lepiej X2 albo czyste 2 :;/:fajny kurs na Ruch
w tamtym roku wygrali pewnie 3-1
daje ktoś na Chorzów ?
Rok temu była inna sytuacja, inny skład, inna motywacja. Teraz Ruch jest osłabiony i tak jak kolega wspomniał, mają bardzo słabą psyche i juz na pewno w sparingu nie będa walczyli. A tylko tym sposobem aktualnie mogą wygrać mecz. Mowie to z żalem na sercu bo kibicuje Ruchowi od małego, ale niestety w tym roku raczej spadek.fajny kurs na Ruch
w tamtym roku wygrali pewnie 3-1
daje ktoś na Chorzów ?
czyli 1/2 @26 możliwe.Ruch dzielony na dwie 11stki
teraz ciężko już będzie złapać jakąś linię under 180 :;/:Jesli Excel dobrze oscylowal, to w Melbourne moze byc powyzej 186...takze jak cos to mozna probowac.
próbować warto, na pewno prędzej 1/2 niż 2/1 ???? Ruch chyba jeszcze nigdy w tym sezonie z przegranej nie wyszedł na win ????czyli 1/2 @26 możliwe.