matiz121
Użytkownik
Będzie można gdzieś ten mecz zobaczyć?
Nie jestem pewny, jak będe mial streama to na pewno tu podrzuce.
Będzie można gdzieś ten mecz zobaczyć?
Dzień dobry...
Sobota nas wita ????
Ja z zapytaniem do znawców piłki ręcznej
można ostro w stronę Brazyli czy nie za bardzo ? z tego co widziałem na facebooku to kadra PL to już nie ta sama co kiedyś a i tak nam się ciężko z Brazylią grało....
co wy na to ?
o ciekawe ????Ze wzgledu, ze mecze Polakow są zawsze na styk ja gram dzisiaj tu remis ????
...można gdzieś na żywo śledzić wyniki z tego CS:GO?
hltv.org
Osobiście uderzam w stronę Brazylii ???? Polakom brakuje lidera, kogoś kto weźmie grę na siebie. Pokazują serce i wolę walki ale w decydujących chwilach brakuje doświadczenia i odwagi. Myślę, że po wyrównanym meczu Polacy przegraja.Dzień dobry...
Sobota nas wita ????
Ja z zapytaniem do znawców piłki ręcznej
można ostro w stronę Brazyli czy nie za bardzo ? z tego co widziałem na facebooku to kadra PL to już nie ta sama co kiedyś a i tak nam się ciężko z Brazylią grało....
co wy na to ?
Dokladnie,mysle ze jesli bylby Jurecki albo Jurkiewicz na srodku rozegrania to bysmy to wygrali bo oni dorzucili by troche bramek I uspokoiliby gre,chociaz moze Norwegia lekko nas zlekcewazyla po tym co graliismy na turnieju przed mistrzostwami.Polacy pokazali się z bardzo dobrej strony. Przy odrobinie większej skuteczności w końcówce mogliśmy wygrać. Ja bym poczekał na live
Ostatni zakład gramy razem. GL!