>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
briko 11,9K

briko

Użytkownik
Siatkówka puchar Włoch Bukmacher Fortuna
Coś mi się wydaje ze Fortuna trochę poszalała z tymi handi powinny być o parę pkt większe wiec nie ma co ja zagrałem dwa kupony jeden za większą stawkę drugi za mniejszą. Kupony standardowo podaje w załączniku
✅1000zł ✅✅

Podawalem w dyskusji 2 dni temu może ktoś skorzystał :cool: Fortuna kołem się toczy :razz:

Otrzymane punkty reputacji: +6
minglee 312

minglee

Użytkownik
Tu na prawdę ktoś stawiał na Polaków z Norwegami? Toż to świeża, odmłodzona drużyna, bez trzonów. Kto miał to wygrać?
Uwielbiam pomeczowe przemyślenia betowych expertów kiedy szkoda już została wyrządzona :] a pewnie portki były pełne jak 10 min przed końcem był remis co ? ???? A Norwegia to przecież potęga w ręczną ????

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Uwielbiam pomeczowe przemyślenia betowych expertów kiedy szkoda już została wyrządzona :] a pewnie portki były pełne jak 10 min przed końcem był remis co ? ???? A Norwegia to przecież potęga w ręczną ????

No nie powiem, trochę się zaniepokoiłem jak był remis, bo myślałem, że norwedzy pokryją nawet handi... Ale jest jest ok. Po prostu wiedziałem, że będzie młyn i porażka z takim składem. Ale spokojnie, niech nowi się ogrywają i na następne mistrzostwa będzie lepiej ;)

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Takiego szrotu jak ekipa Bartzokasa to ze świecą szukać. Sklejka randomowych dziadów i tyle... Rice wielki rozgrywający, Tomic pod koszem nie potrafi nic zrobić :|

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Na jutro Niemcy, Katar i Białoruś z ujemnym. Pozdro!
Z żadnym się nie zgodzę. Białoruś w składzie odmienionym, po raz pierwszy na ważnym turnieju bez Rutenki. Katar bez gwiazd naturalizowanych (oprócz Saricia), a Węgry pod wodzą Sabatę na wszystkie mecze od ME przegrały tylko jeden z Danią. Tutaj nie będzie prosto. Bardziej szedłbym w over Francji, Chorwacj i Szwecji.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom