matty1991
Użytkownik
Super od 3 seta zaczal rzucac, pierwsze 2 sety to AVG 70:;/: co mnie podkusilo na te 4-0...Super polak rzuca T20 , z Harmsem z polowy rola mnie pozbawil , dzis poprawi ?
Super od 3 seta zaczal rzucac, pierwsze 2 sety to AVG 70:;/: co mnie podkusilo na te 4-0...Super polak rzuca T20 , z Harmsem z polowy rola mnie pozbawil , dzis poprawi ?
Polska dnb po 4.5 całoroczny
Krajewski już o to zadbał, żeby nowa generacja nic nie wygrała. Jak można w decydującym momencie przekroczyć linie czekając na skrzydle, no ludzie kochaniTu na prawdę ktoś stawiał na Polaków z Norwegami? Toż to świeża, odmłodzona drużyna, bez trzonów. Kto miał to wygrać?
Chyba bardziej chodziło o to ze Norwegowie moGa to przegrać niż Polacy wygrać i dlatego było grane na PolakówTu na prawdę ktoś stawiał na Polaków z Norwegami? Toż to świeża, odmłodzona drużyna, bez trzonów. Kto miał to wygrać?
Milan strzeli
Real strzeli
ako 1.92
Polecam na dziś grę w Betano. Norwegia wygra i poniżej 55.5 bramki - 2.22 kurs. Polacy nie są tak silni jak wcześniej. Rozumiem powalczą,jakieś handi 3,5+ może i wejdzie ale nie sądzę by dziś wygrali. Dokładam bramki bo linia jest zawyżona moim zdaniem. Oscyluję wynik gdzieś koło 28:24 dla Norwegii.
Aaa to rozumiem, nie oglądałem meczu. Stawiałem tylko przedmeczowy zakład. Faktycznie coś tam się zacięło u Norwegów w drugiej połowie. Śledziłem tylko flashscore.[TheNormalOne napisał:;6267403]Chyba bardziej chodziło o to ze Norwegowie moGa to przegrać niż Polacy wygrać i dlatego było grane na Polaków
over 9,5 rr Reading @ 1.8