>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
W 115

wrobel007

Użytkownik
Wepchnę się, moim zdaniem najlepszy typ z Euroligi dzisiaj, reszta niewiadoma.

A co myślicie o Bulls (@2.30 bet365)? ostatnio prawie ojechali gorących Wizards bez Butlera i Wade&#39;a, dzisiaj prawdopodobnie chociaż Dwyane wróci, a NY ostatnio gra piach.
Dlaczego Darussafaka dziś uważana jest za dosyć solidny typ?

5567 719

5567

Użytkownik
Od jakiegoś czasu nie mogę wejść w ofertę pilki ręcznej mobilnie na becie. Ktos ma podobnie? W ogole tej zakładki &quot;więcej sportów&quot; nie mam.

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Polecam na dziś grę w Betano. Norwegia wygra i poniżej 55.5 bramki - 2.22 kurs. Polacy nie są tak silni jak wcześniej. Rozumiem powalczą,jakieś handi 3,5+ może i wejdzie ale nie sądzę by dziś wygrali. Dokładam bramki bo linia jest zawyżona moim zdaniem. Oscyluję wynik gdzieś koło 28:24 dla Norwegii.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Ciekawy mecz NBA w Londku Indiana - Denver, jeżeli osłabienia Denver się potwierdzą to można ładować w Indianę z hc. Tylko to raczej będzie pokazówka bez obrony ale i tak w Denver bez Farieda, Gallinariego, Jokica i Harisa nie ma kto narzucać ;)

avdm20 324

avdm20

Użytkownik
Od jakiegoś czasu nie mogę wejść w ofertę pilki ręcznej mobilnie na becie. Ktos ma podobnie? W ogole tej zakładki &quot;więcej sportów&quot; nie mam.
Sprawdzilem, zarowno na apce jak i normalnie na stronie moge wejsc

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom