maggioslc
Użytkownik
Lisa Ashton 2-0 mecz 1.53 darts' nisko ale wygląda ta blondi słabo ????
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx4aXdoK2FzaG5mcWhv&c=en&i=eWlwYWRpcGJxZw%26%238470%3Bf%26%238470%3Bf
Lisa Ashton 2-0 mecz 1.53 darts' nisko ale wygląda ta blondi słabo ????
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx4aXdoK2FzaG5mcWhv&c=en&i=eWlwYWRpcGJxZw%26%238470%3Bf%26%238470%3Bf
graty, mój under 30.5 uwalony :/ pozostaje mi liczyć, że xbet da zwrot jak minie 5 godzin bo takowy idzie z automatu. 2 godziny jeszcze ????(wg B365)
o 0,5 Ruzomberok @ 2Tyloo wygra pistoletówke (16 runda) @ 1.72
Widać Mus fruwał dzisiaj pod koszem niczym LeBron za najlepszych lat ????graty, mój under 30.5 uwalony :/ pozostaje mi liczyć, że xbet da zwrot jak minie 5 godzin bo takowy idzie z automatu. 2 godziny jeszcze ????
Riga 4 gol @6,5
Mówiłem że nawet 110 pokryjąWidać Mus fruwał dzisiaj pod koszem niczym LeBron za najlepszych lat ????
82-33 to wynik na stronie B365, więc może się pomylą i wpiszą mniej, albo będą zwlekać. trzymam kciuki za zwrot ????
Szkoda kasy na takie odbijanie piłkiSparta Praga - Freiburg @ over 0,5 gola w 1 poł 2,05 stys
Oni chyba grają na polu golfowym ze sobą ????
nie sądziłem, że aż tyle rzucą, ale byłem blisko mówiąc, że będzie 80 do 25-30 ???? prawie jak wróżbita Maciej ???? Ale do teraz mnie zastanawia jaka była przyczyna przerwy w meczu?Mówiłem że nawet 110 pokryją
100pktJNE Siliwagi v Pelita Jaya Jakarta under 114,5 @1,83 B365
o 0,5 Ruzomberok @ 2
Wepchnę się, moim zdaniem najlepszy typ z Euroligi dzisiaj, reszta niewiadoma.Tomek80 widzę że jesteś co myślisz o Darussafaka na dzisiaj
Jezeli Wade bedzie grał gram w strone byków, jezeli nie bedzie grał gram w strone NYK (wczoraj grałem przeciwko NYK)Wepchnę się, moim zdaniem najlepszy typ z Euroligi dzisiaj, reszta niewiadoma.
A co myślicie o Bulls (@2.30 bet365)? ostatnio prawie ojechali gorących Wizards bez Butlera i Wade'a, dzisiaj prawdopodobnie chociaż Dwyane wróci, a NY ostatnio gra piach.
NY jest tak tragiczny że to ludzkie pojęcie przechodzi, niby na papierze ten skład nawet wygląda ale grają taką padakę, że masakraWepchnę się, moim zdaniem najlepszy typ z Euroligi dzisiaj, reszta niewiadoma.
A co myślicie o Bulls (@2.30 bet365)? ostatnio prawie ojechali gorących Wizards bez Butlera i Wade'a, dzisiaj prawdopodobnie chociaż Dwyane wróci, a NY ostatnio gra piach.
22pktNadezhda - Kobiety v Hatay - Kobiety over 32,5 1Q @2,00 B365