>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
realadi 241

realadi

Użytkownik
może i ktoś wytłumaczyć dlaczego Kyrgios tak olewał ten mecz? nie znam sie na tenisie ale takie wydarzenia jak ten turniej oglądam i nie mogę pojąć jak ta można? Gra u siebie (chyba ,bo nazwisko jakieś takie nie australijskie) i łazi po tym korcie jak za karę. Potrafi grać i mógłby zajść jeszcze kilka rund dalej i dać kibicom radość. Chociaż też nie rozumiem jak można dopingować i cieszyć się z punktów kolesia który ma w dupie turniej rozgrywany u niego w kraju. Serio nie stawiałem na niego ani nie chcę wywoływać burzy,więc jak się mylę to mnie poprawcie,ale takiego egoisty i aroganta nie widziałem w żadnym sporcie (może oprócz Żelka z Realu Madryt :p ). Proszę o jakieś wytłumaczenie sytuacji ????

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Koolhof/Middelkoop @1,54, Sock @1,32, Wawrinka @1,27 (wielu pewnie się nie zgodzi, ale jak dla mnie zmiecie Johnsona dziś), Lopez/Lopez @1,23, De Minaur - Querrey over 3,5 @1,65. Ja to gram w przeróżnych kombinacjach, tak tylko rzucam co według mnie do gry z nocki, bo kilka osób chciało. W AKO też sobie to puszczę, daje całe szalone @5,24. Kursy unibet. GL :-D
4x✅ i over u De Minaura ⛔ (nie wiem co się stało, dobry minimalnie przegrany pierwszy set a potem się posypał).

mezoosd 47

mezoosd

Użytkownik
może i ktoś wytłumaczyć dlaczego Kyrgios tak olewał ten mecz? nie znam sie na tenisie ale takie wydarzenia jak ten turniej oglądam i nie mogę pojąć jak ta można? Gra u siebie (chyba ,bo nazwisko jakieś takie nie australijskie) i łazi po tym korcie jak za karę. Potrafi grać i mógłby zajść jeszcze kilka rund dalej i dać kibicom radość. Chociaż też nie rozumiem jak można dopingować i cieszyć się z punktów kolesia który ma w dupie turniej rozgrywany u niego w kraju. Serio nie stawiałem na niego ani nie chcę wywoływać burzy,więc jak się mylę to mnie poprawcie,ale takiego egoisty i aroganta nie widziałem w żadnym sporcie (może oprócz Żelka z Realu Madryt :p ). Proszę o jakieś wytłumaczenie sytuacji ????

Spieszę donieść, że on tego meczu nie olał. Obojętnie jaki jest mecz, o jaką stawkę, w jakim kraju i dowolnej nawierzchni, Nick Kyrgios zawsze ma taką prezencję na korcie, ot.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Tenis - Australian Open

Kei Nishikori vs Jeremy Chardy 1 @ 1.12
Jo-Wilfried Tsonga vs Dusan Lajovic 1 @ 1.071
Tomas Berdych vs Ryan Harrison 1 @ 1.16
Jack Sock vs Karen Khachanov 1 @ 1.30
Diego Schwartzman vs Steve Darcis 1 @ 1.57
Nick Kyrgios vs Andreas Seppi 1 @ 1.083
Venus Williams vs Stefanie Voegele 1 @ 1.25
Angelique Kerber vs Carina Witthoeft 1 @ 1.10
Shelby Rogers vs Ashleigh Barty 1 @ 1.57
Mattek-Sands/Safarova vs Chuang/Gibbs 1 @ 1.20
Stosur/Zhang vs Birrell/Hon 1 @ 1.16
Mirza/Strycova vs Rea/Smith 1 @ 1.10
Koolhof/Middelkoop vs Peralta/Zeballos 1 @ 1.44
Bryan/Bryan vs Mathieu/Paire 1 @ 1.062

@ 15.89 Bet365
Długa taśma, ale te mecze wyglądają całkiem spoko. Trzeba spróbować
11 ✅
3 ⛔
Ako ⛔
Oby Rublew pokrył te +9.5 gema

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
https://www.youtube.com/watch?v=3k2RppSjgEM
Polecam ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Tasiemek więcej nie gram, dobrze że się ten Evans rano napatoczył to się odbiłem, takie kursiwo tylko żal

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom