moze i lekcewazy ale w tym samym gemie zlamal wiec nie wiem o co chodziWidzieliscie jak on sobie lekcewazy wymiane zagrywajac miedzy nogami? Patola.
No i całe szczęście że zamknąłem... Teraz niech się dzieje co chceTen gość nigdy nie przestanie mnie zadziwiać ^^ wystarczyło że zaczął swoje teksty że już mu się nie chce itd i można było wchodzić w seppiego grubo. Zamykam od razu bo tu się cuda dzieją
????Przeciez sam po nim juz polales!!!Kto się przezywa ten się tak sam nazywa Panowie. Wyłącznie wasze czajniki bo mecz jeszcze trwa. Polejecie po nim jak przegra
stwierdziłem tylko że się zagotował bo się faktycznie w tamtym gemie zagotował. Pokaż mi gdzie zacząłem po nim cisnąć????Przeciez sam po nim juz polales!!!
Ten drwal to już z Jerzykiem powinien polecieć w 1 rundzie ale psychol się posypał ????Cilic 8 bp w poprzednim gemie a teraz sie lamie do 0
Ja bym nie ruszal, Clic jeszcze moze wyjsc z tego, ale bedzie mial mega ciezkoCilic po 3.90 Teraz. Coś ktoś??? ????
Miłego dnia i wysokich wygranycha kto tu pisze o ze go ciśniesz? Po prostu stwierdzam ze piszesz zenujace glupoty