>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
ktoś mi powie, napisze matematycznie, jak naliczany jest bonus tenisowy w 365?
ni uja nie pasuje doliczana kwota do oferowanych procentów.

25% 30% 40% takie sumy powinny być doliczone, a mam jakieś &lt;10% ????
liczę na 1000 sposobów i w żaden sposób nic nie pasuje.
Naliczane od zysku, nie od wygranej.

wiking 87

wiking

Użytkownik
ktoś mi powie, napisze matematycznie, jak naliczany jest bonus tenisowy w 365?
ni uja nie pasuje doliczana kwota do oferowanych procentów.

25% 30% 40% takie sumy powinny być doliczone, a mam jakieś &lt;10% ????
liczę na 1000 sposobów i w żaden sposób nic nie pasuje.
na stronie jest napisane jaki procent za ile zdarzeń w ako, a naliczany on jest w sposów (wygrana-stawka)*procent w zależności od ako czyli w sumie od tego co wygrałeś na czysto ;)

typer36 456

typer36

Użytkownik
W młodości mózg czasem fiksuje, zwłaszcza jak ktoś nie ma fundamentu. Ale mimo wszystko myślę, że koniec końców się Kyrgios opamięta

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
W młodości mózg czasem fiksuje, zwłaszcza jak ktoś nie ma fundamentu. Ale mimo wszystko myślę, że koniec końców się Kyrgios opamięta
Moze miec problem juz 1.5 seta nie biega tylko przebija, potem bardzo trudno wrocic do meczu zas sie przelamac i zaczac biegac jak miesnie zastygna

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Ale ogólnie to się o coś obraził czy co? Bo nie oglądałem, włączyłem na chwilkę i widziałem, że coś tam fuczał pod nosem

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Myślę, że to co kolega wyżej pisze o mięśniach to absolutna bzdura. Ale faktycznie jeżeli mówi, że już nie chce być na korcie. To może tak być. Rynek offline
Uprawailes jakis sport zawodowo? Czytasz wywiady? Wielu sportowcow juz to potwierdzilo ze nawet moment przestoju ma ogromny wplyw na dalsza gre w niewazne jakim sporcie a tutaj kyrgios juz ponad godzine chodzi

typer36 456

typer36

Użytkownik
Uprawailes jakis sport zawodowo? Czytasz wywiady? Wielu sportowcow juz to potwierdzilo ze nawet moment przestoju ma ogromny wplyw na dalsza gre w niewazne jakim sporcie a tutaj kyrgios juz ponad godzine chodzi
Jako specjalista w tej dziedzinie mogę powiedzieć że tylko częściowo masz rację, ale na ten temat trzeba zrobić wykład a nie przebijać zdania w postach więc skończmy temat i obserwujmy co wymyśli Kyrgios

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom