valentine28
Forum VIP
bulls @5.25 (za 200)
kontruję wizards @2.80 (za 250)
:grin::grin:
surebet 100% siedzi ????
bulls @5.25 (za 200)
kontruję wizards @2.80 (za 250)
:grin::grin:
Wizards 2,10 wchodze,ale pewnie bedzie gorąco.
Jednak niepotrzebnie zlamalem zlota zasade nie grac NBA. Show must go on.Bullsy to biora ???? nie robcie jaj. Vegas musi zarobic, po trugie drugi sklad ma szanse sie wykazac. Rondo pieknie.
Wsc, gdyby Wade byl, to wynik znalibysmy juz po 3 kwarcie i po tyle nerwow za 1.14 ????teraz Tomek rozumiesz na co im Wade? Gdyby on gral byki by wygrali ????
Troche pokory co po niektorym jedni znaja sie z NBA natomiast drudzy z tenisa nawzajem mamy sobie pomagac .
Mam Celtów z Wizardsami, odmówilem juz 3 zdrowaski,takze bez szansv:razz:Gramy Toronto @2.45 lzej niz Wizardow.
Lubie Cie Tomek, ale z NBA mnie nie pobijesz.Mam Celtów z Wizardsami, odmówilem juz 3 zdrowaski,takze bez szansv:razz:
ciezko zeby nie lamal jak isner gra gorzej niz kolek dzisiajIsnera łamie tluscioch jaziri ładne cuda
raptors @2.40
Isner to tylko serwis w tym meczu 0 gry, wiec bedzie bardzo ciezko a gruby jeszcze duzo farta maIsner @2.05
Mam nadzieję że się ogarnie i ugra ten mecz...
Ciekawe co wymyślą w szatni, bo Utah ich gniecie totalnie. Stoją bardzo blisko gracza z piłką. Nie ma nawet ani cm żeby dobrze rzucić, wymuszają straty, sami grają świetnie, wchodzą w pomalowane i rozrzucają na obwód gdzie jest gracz na czystej pozycji. Cavs niepotrzebnie strasznie podwajają i zagęszczają pomalowane.Warto Cavs +9,5 ? odrobią coś ?
Isner @2.05
Mam nadzieję że się ogarnie i ugra ten mecz...