Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Under 156.5 @ 1.83, x 2 stale stawki. Leks nie gra nic i watpie ze zaczna, tylko ich rzuty i trojki ratuja...a wiec beda dalej ceglic, nawet jesli Crvena zacznie punktowac to i tak under 156.5 wejdzie. Jest 75...82 zeby nie weszlo...to jest 41 na kwarte...nie ma prawa nie wejsc.
Bedzie linia w kolin(czeski kosz) to grac na under. Polecam. Ja czekam az rzuca trojke i linia pojdzie w gore.
Linia u 172.5 @ 1.83. 2x stala stawka.Poszlo!!
Co myślicie o składach w meczu Osasuna vs Valencia? Mi się wydaje, że Valencia bierze ten mecz, może i bez Naniego, ale ma mniej zmian w składzie, Osasuna osłabiona w obronie, liczę więc, że Valencia w końcu wywiezie trzy punkciki ????
Valencia win @1,95
Panowie tak szczerze bo nie rozumiem was na h#j gracie jakies Maroka i inne Katarskie ligi bardziej pytanie skierowanie do bananow i innych ziemniakow na czym opieracie takie zakłady ? bo jakos trudno mi jest sobie wyobrazic, ze na wiedzy przeciez to jest czysty debilizm nie obrazajac nikogo i wyrzucanie pieniedzy w błoto albo traktujemy sie nawzajem powaznie i pomagamy sobie zarobić na forum albo z góry takie posty powinny byc kasowane bo dorosły człowiek patrzac na takie wpisy nie bedzie traktował takich ludzi na powaznie..
Panowie tak szczerze bo nie rozumiem was na h#j gracie jakies Maroka i inne Katarskie ligi bardziej pytanie skierowanie do bananow i innych ziemniakow na czym opieracie takie zakłady ? bo jakos trudno mi jest sobie wyobrazic, ze na wiedzy przeciez to jest czysty debilizm nie obrazajac nikogo i wyrzucanie pieniedzy w błoto albo traktujemy sie nawzajem powaznie i pomagamy sobie zarobić na forum albo z góry takie posty powinny byc kasowane bo dorosły człowiek patrzac na takie wpisy nie bedzie traktował takich ludzi na powaznie..