Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
działa wam transmisja na bet365 maroka ?
mi działała a teraz nie umiem odpalic.... chajs jest zalogowany jestem lipa
pierwszy raz tak mam :/
macie jakis stream dobry jak coś ??
Maroko - Finlandia
azjan Maroko -0.5, -1.0 (1.70)
myślę, że wygrają, ale jedną bramką, bo pomimo, że Maroko to solidna drużyna, to lubi męczyć bułę i to takie FC Porto. Niby faworyt, a mordują się. Azjan taki nie inny, bo nie lubię przegrywać kasy... jak nie wygrają co najmniej dwoma golami, a tylko jedną bramką, to pół stawki wygrana a pół stawki zwrot.
Finów ten pressing może zgubić
8 grajkami na połowie Maroka...
jak Maroko szybko ogarnie to podanie od def pomocnika do napastnika i sytuacje sam na sam murowane....
Co do meczu podwórkowego Werderu - Karlsruher...
"Claudio Pizarro â najlepszy zagraniczny strzelec w całej historii Bundesligi zarabia w Bremen brutto każdego miesiąca 350.000 Euro."
I ten koleś niby biega tam po boisku w tym momencie ?
Zaraz, gdzie są moje korki, zara ta do nich pojadę...
Biorę over 0,5 HT @ 2,00 Bet365
Jak strzeli Maroko fajnie, a jak Finlandia to też się nie obrażę, wychodzą zdrowo całym zespołem, Morko już po straconym sam na sam i teraz też po stracie było blisko