>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Jak ktoś znajdzie info czy wgl wystąpi to proszę o szybkie napisanie. Jak coś Betsson live daje 6.70 na Kota ze Stochem. Pograłem warte zaryzykowania o ile wgl wystąpi
Matuchno 0,4 pkt... za jakie grzechy mi takie cos nie weszło...

stefanmks 243

stefanmks

Użytkownik
widzieliscie ostatnia pilke w meczu Cilicia ? Aut przy serwisie z 20 centymetrow a Cilic nie mial challenge juz sedzia nie gwizdnal i koniec meczu hahahahahhahahaha

nie ruszam tego turnieju jak takie jaja robia

pablo92 531

pablo92

Użytkownik
Jak siadło jak nie wiadomo czy będzie druga seria. O 15:55 ma być druga seria, ale typ który moim zdaniem ma szansę ci wejść

midq 677

midq

Użytkownik
widzieliscie ostatnia pilke w meczu Cilicia ? Aut przy serwisie z 20 centymetrow a Cilic nie mial challenge juz sedzia nie gwizdnal i koniec meczu hahahahahhahahaha

nie ruszam tego turnieju jak takie jaja robia
taa xDD props dobre ciapaki

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Kamil Stoch - Kraft 1 kurs 2.1✅✅ kto będzie lepszy po 1 skoku .
Kamil trochę poobijany po upadku ale Małysz zapewnił ze juz wszystko jest ok natomiast Kraft startuje chory z grypą żołądkową po takim kursie prubuje
PS. Drugi zakład który wkleilem tez powoli można rozliczyć na✅ ale poczekajmy czy wogole druga seria zostanie rozegrana

Otrzymane punkty reputacji: +21
M 493

milo93

Użytkownik
Gość w ogóle nie ma mocy uderzenia Cilic po prostu grał źle a on to wykorzystał bo nawet w ważnych momentach się spinał ale Marinowi nie zależało

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Kamil Stoch - Kraft 1 kurs 2.1 kto będzie lepszy po 1 skoku .
Kamil trochę poobijany po upadku ale Małysz zapewnił ze juz wszystko jest ok natomiast Kraft startuje chory z grypą żołądkową po takim kursie prubuje
Dzięki ziom ✅

G 370

golkiper

Użytkownik
ale pisało SKOK 1 więc to chyba o 1 serie chodziło i nie wiem czy chodzi o zwycięsce czy o łączną sumę zawodników z danego kraju ale ti by było bez sensu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom