>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
S 17

szypul

Użytkownik
Gyor kobiety w kosza na 15 min przed koncem potrzebowalem ich 9 punktów do overu 55.5 to rzuciły 8 pkt w 15 min no ja pie...

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Berdych ty dnie jak można się połamać z Veselym typie grasz 50 lat w tenisa a jesteś nadal takim mentalnym zerem
Przejrzałem twoją historie wypowiedzi. Stary masz duży problem ze sobą. Nie podajesz żadnych typów jedyne co robisz to wyzywasz gdy Ci kuppony nie wchodzą. Stary czas odpuścić trochę te obstawianie i przewietrzyć się, znajdź sobie jakieś mniej toksyczne hobby naprawdę.

M 493

milo93

Użytkownik
Przejrzałem twoją historie wypowiedzi. Stary masz duży problem ze sobą. Nie podajesz żadnych typów jedyne co robisz to wyzywasz gdy Ci kuppony nie wchodzą. Stary czas odpuścić trochę te obstawianie i przewietrzyć się, znajdź sobie jakieś mniej toksyczne hobby naprawdę.
To musisz przejrzeć uważnie, dzisiaj ci powiem jest chłodno niedługo idę pobiegać. Pozdrawiam cieplutko

W 82

wilshere

Użytkownik
Berdych ty dnie jak można się połamać z Veselym typie grasz 50 lat w tenisa a jesteś nadal takim mentalnym zerem
Akurat Vesley nie jest takim zlym graczem, mocny serwis, potrafi utrzymac podanie, a berdych to berdych, jak siedzi serwis to idzie, jak nie to lipa, nie zdziwie sie jak Vesley to wezmie.
E: w pierwszym seci mial duzo szczescia, inaczej by przegral

M 493

milo93

Użytkownik
Akurat Vesley nie jest takim zlym graczem, mocny serwis, potrafi utrzymac podanie, a berdych to berdych, jak siedzi serwis to idzie, jak nie to lipa, nie zdziwie sie jak Vesley to wezmie.
Ok ale mistrzem returnu to on nie jest ????

M 493

milo93

Użytkownik
przeciez chyba grali nawet nie tak dawno temu i nie pamietam jak sie skonczylo ale na pewno byly 3 sety wiec grac berdycza po niskim kursie przed meczem to strzal w stope zeby nie powiedziec w leb
Nie grałem Berdycha, ale widzę 1.05 na podanie ????

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Djoko - Zeballos over 18,5g @ 2.1 WH 2/10j

Djoko słabo się zaprezentował w 1 rundzie, nie sądzę, aby w 2 rundzie nagle zaczął miażdżyć. Jak dla mnie Zeballos te 7 gemów spokojnie powinien ugrać.
można księgować ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom