Fatalnie póki co się trzymaChung win @3.0
Przejrzałem twoją historie wypowiedzi. Stary masz duży problem ze sobą. Nie podajesz żadnych typów jedyne co robisz to wyzywasz gdy Ci kuppony nie wchodzą. Stary czas odpuścić trochę te obstawianie i przewietrzyć się, znajdź sobie jakieś mniej toksyczne hobby naprawdę.Berdych ty dnie jak można się połamać z Veselym typie grasz 50 lat w tenisa a jesteś nadal takim mentalnym zerem
To musisz przejrzeć uważnie, dzisiaj ci powiem jest chłodno niedługo idę pobiegać. Pozdrawiam cieplutkoPrzejrzałem twoją historie wypowiedzi. Stary masz duży problem ze sobą. Nie podajesz żadnych typów jedyne co robisz to wyzywasz gdy Ci kuppony nie wchodzą. Stary czas odpuścić trochę te obstawianie i przewietrzyć się, znajdź sobie jakieś mniej toksyczne hobby naprawdę.
Akurat Vesley nie jest takim zlym graczem, mocny serwis, potrafi utrzymac podanie, a berdych to berdych, jak siedzi serwis to idzie, jak nie to lipa, nie zdziwie sie jak Vesley to wezmie.Berdych ty dnie jak można się połamać z Veselym typie grasz 50 lat w tenisa a jesteś nadal takim mentalnym zerem
Ok ale mistrzem returnu to on nie jest ????Akurat Vesley nie jest takim zlym graczem, mocny serwis, potrafi utrzymac podanie, a berdych to berdych, jak siedzi serwis to idzie, jak nie to lipa, nie zdziwie sie jak Vesley to wezmie.
Nie grałem Berdycha, ale widzę 1.05 na podanie ????przeciez chyba grali nawet nie tak dawno temu i nie pamietam jak sie skonczylo ale na pewno byly 3 sety wiec grac berdycza po niskim kursie przed meczem to strzal w stope zeby nie powiedziec w leb
można księgowaćDjoko - Zeballos over 18,5g @ 2.1 WH 2/10j
Djoko słabo się zaprezentował w 1 rundzie, nie sądzę, aby w 2 rundzie nagle zaczął miażdżyć. Jak dla mnie Zeballos te 7 gemów spokojnie powinien ugrać.
Mysle ze cudu nie bedzie i mozna ksiegowacVesley over 12,5 gema 2.00 Bet365
Metr na następnej skoczni to 1.8 pkt. A przewagi ma 1.7pkt. Więc niecały metrJaka przewagę ma Tande nad Stochem? W metrach poproszę dokładnie :razz: