Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Przejrzałem twoją historie wypowiedzi. Stary masz duży problem ze sobą. Nie podajesz żadnych typów jedyne co robisz to wyzywasz gdy Ci kuppony nie wchodzą. Stary czas odpuścić trochę te obstawianie i przewietrzyć się, znajdź sobie jakieś mniej toksyczne hobby naprawdę.
Przejrzałem twoją historie wypowiedzi. Stary masz duży problem ze sobą. Nie podajesz żadnych typów jedyne co robisz to wyzywasz gdy Ci kuppony nie wchodzą. Stary czas odpuścić trochę te obstawianie i przewietrzyć się, znajdź sobie jakieś mniej toksyczne hobby naprawdę.
Akurat Vesley nie jest takim zlym graczem, mocny serwis, potrafi utrzymac podanie, a berdych to berdych, jak siedzi serwis to idzie, jak nie to lipa, nie zdziwie sie jak Vesley to wezmie.
E: w pierwszym seci mial duzo szczescia, inaczej by przegral
Akurat Vesley nie jest takim zlym graczem, mocny serwis, potrafi utrzymac podanie, a berdych to berdych, jak siedzi serwis to idzie, jak nie to lipa, nie zdziwie sie jak Vesley to wezmie.
przeciez chyba grali nawet nie tak dawno temu i nie pamietam jak sie skonczylo ale na pewno byly 3 sety wiec grac berdycza po niskim kursie przed meczem to strzal w stope zeby nie powiedziec w leb
Djoko słabo się zaprezentował w 1 rundzie, nie sądzę, aby w 2 rundzie nagle zaczął miażdżyć. Jak dla mnie Zeballos te 7 gemów spokojnie powinien ugrać.