>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Pograłem mocno grubo Stoch podium. Niby ma być loteria trochę ale jednak Haybock odpada. Zostaje Kraft Tande Eisenblicher Zyla? Szansa duża a kurs 1,75
Gdzie Ty to zagrałeś po 1.75 jak w Milenium jest 1.35? Rozumiem, że nie ma nawet co porównywać ziemniaka do internetowego, ale aż tak znaczącej różnicy kursów to wątpię by była

Dyrone93 272

Dyrone93

Użytkownik
Macie jakieś informacje co do tego meczu ? Kurs na gospodarza trochę wysoki.
BAHRAIN: Bahrain Cup
16:00 Al-Budaiya v Qalali

Dyrone93 272

Dyrone93

Użytkownik
Gdzie Ty to zagrałeś po 1.75 jak w Milenium jest 1.35? Rozumiem, że nie ma nawet co porównywać ziemniaka do internetowego, ale aż tak znaczącej różnicy kursów to wątpię by była
Może H2H zagrał bo taki kurs jest .

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
To ziemniaczki się nie popisały w takim razie. Ofertę mają dużo większą więc rekompensują sobie zmniejszonymi kursami. Nie wiem czy na necie też, ale bardzo nisko cenią Eisenbichlera i Fettnera i kursy na ich pary z takimi zawodnikami jak Domen, Kot czy Żyła są o wiele za wysokie. Moim zdaniem oni będą w top7 na miękko

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Ktoś ma informację na temat pogody? Będzie loteria w tych skokach? Zagrałem jeszcze po kursie 4.20 Altenburgera z Kubackim. On ma wystrzały i potrafi daleko polecieć czasem a taki kurs to dla mnie value tym bardziej w takich warunkach jakie mają być

dawid92 374

dawid92

Użytkownik
Ktoś ma informację na temat pogody? Będzie loteria w tych skokach? Zagrałem jeszcze po kursie 4.20 Altenburgera z Kubackim. On ma wystrzały i potrafi daleko polecieć czasem a taki kurs to dla mnie value tym bardziej w takich warunkach jakie mają być
Śniego i wiatr około 60km/h

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Mi warunki loteryjne na rękę. Obstawiłem handicapy punktowe na skoczków, a na niektórych linie były strasznie wysokie. Taki Kot z Murańką linia 32,5 to chyba Murańka by musiał bulę pocałować a Kot 130 metrów, aby miał taką przewagę

domel206 802

domel206

Użytkownik
Ktos tam pisal ze nie wierzy w czystosc meczu fedexa.
Musze sie zgodzic mysle ze zawodnicy byli ugadani z organizatorami na zaciety dlugi mecz. Przeciez to bylo widac golym okiem ze szwajcar psul &quot;specjalnie&quot; wszystkie pilki w koncowce ???? ewidentnie byla gra na tajbrek i teraz w 3 taju tez zaraz bedz cyrki daje reke uciac

strzala 377

strzala

Użytkownik
Ktos tam pisal ze nie wierzy w czystosc meczu fedexa.
Musze sie zgodzic mysle ze zawodnicy byli ugadani z organizatorami na zaciety dlugi mecz. Przeciez to bylo widac golym okiem ze szwajcar psul &quot;specjalnie&quot; wszystkie pilki w koncowce ???? ewidentnie byla gra na tajbrek i teraz w 3 taju tez zaraz bedz cyrki daje reke uciac
Toć już wiadomo jest która reprezentacja wygra tegoroczny hopman cup ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom