zraszacz-bukow
Użytkownik
+7.5 wzialem grubo ????
+7.5 wzialem grubo ????
Gdzie Ty to zagrałeś po 1.75 jak w Milenium jest 1.35? Rozumiem, że nie ma nawet co porównywać ziemniaka do internetowego, ale aż tak znaczącej różnicy kursów to wątpię by byłaPograłem mocno grubo Stoch podium. Niby ma być loteria trochę ale jednak Haybock odpada. Zostaje Kraft Tande Eisenblicher Zyla? Szansa duża a kurs 1,75
w betsson wisialoGdzie Ty to zagrałeś po 1.75 jak w Milenium jest 1.35? Rozumiem, że nie ma nawet co porównywać ziemniaka do internetowego, ale aż tak znaczącej różnicy kursów to wątpię by była
Może H2H zagrał bo taki kurs jest .Gdzie Ty to zagrałeś po 1.75 jak w Milenium jest 1.35? Rozumiem, że nie ma nawet co porównywać ziemniaka do internetowego, ale aż tak znaczącej różnicy kursów to wątpię by była
Śniego i wiatr około 60km/hKtoś ma informację na temat pogody? Będzie loteria w tych skokach? Zagrałem jeszcze po kursie 4.20 Altenburgera z Kubackim. On ma wystrzały i potrafi daleko polecieć czasem a taki kurs to dla mnie value tym bardziej w takich warunkach jakie mają być
https://twitter.com/Tomasz_Kalemba on info o pogodzie podaje z pierwszej rękiKtoś ma informację na temat pogody? Będzie loteria w tych skokach? Zagrałem jeszcze po kursie 4.20 Altenburgera z Kubackim. On ma wystrzały i potrafi daleko polecieć czasem a taki kurs to dla mnie value tym bardziej w takich warunkach jakie mają być
Chciałem grać na Kamila, ale kurs mały przy takim ryzyku z pogodą. Mam nadzieję, że jeśli będzie zmienny wiatr to podejmą decyzję o odwołaniu i ostatecznie będzie to Turniej Trzech Skoczni.https://twitter.com/Tomasz_Kalemba on info o pogodzie podaje z pierwszej ręki
Będzie loteria i może też konkurs być przerwany
nie ważne, już po meczu xDPrzerwało mi stream na bet366 z federera, komuś też?
Toć już wiadomo jest która reprezentacja wygra tegoroczny hopman cup ????Ktos tam pisal ze nie wierzy w czystosc meczu fedexa.
Musze sie zgodzic mysle ze zawodnicy byli ugadani z organizatorami na zaciety dlugi mecz. Przeciez to bylo widac golym okiem ze szwajcar psul "specjalnie" wszystkie pilki w koncowce ???? ewidentnie byla gra na tajbrek i teraz w 3 taju tez zaraz bedz cyrki daje reke uciac