Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Pograłem mocno grubo Stoch podium. Niby ma być loteria trochę ale jednak Haybock odpada. Zostaje Kraft Tande Eisenblicher Zyla? Szansa duża a kurs 1,75
Gdzie Ty to zagrałeś po 1.75 jak w Milenium jest 1.35? Rozumiem, że nie ma nawet co porównywać ziemniaka do internetowego, ale aż tak znaczącej różnicy kursów to wątpię by była
Gdzie Ty to zagrałeś po 1.75 jak w Milenium jest 1.35? Rozumiem, że nie ma nawet co porównywać ziemniaka do internetowego, ale aż tak znaczącej różnicy kursów to wątpię by była
To ziemniaczki się nie popisały w takim razie. Ofertę mają dużo większą więc rekompensują sobie zmniejszonymi kursami. Nie wiem czy na necie też, ale bardzo nisko cenią Eisenbichlera i Fettnera i kursy na ich pary z takimi zawodnikami jak Domen, Kot czy Żyła są o wiele za wysokie. Moim zdaniem oni będą w top7 na miękko
Ktoś ma informację na temat pogody? Będzie loteria w tych skokach? Zagrałem jeszcze po kursie 4.20 Altenburgera z Kubackim. On ma wystrzały i potrafi daleko polecieć czasem a taki kurs to dla mnie value tym bardziej w takich warunkach jakie mają być
Ktoś ma informację na temat pogody? Będzie loteria w tych skokach? Zagrałem jeszcze po kursie 4.20 Altenburgera z Kubackim. On ma wystrzały i potrafi daleko polecieć czasem a taki kurs to dla mnie value tym bardziej w takich warunkach jakie mają być
Mi warunki loteryjne na rękę. Obstawiłem handicapy punktowe na skoczków, a na niektórych linie były strasznie wysokie. Taki Kot z Murańką linia 32,5 to chyba Murańka by musiał bulę pocałować a Kot 130 metrów, aby miał taką przewagę
Chciałem grać na Kamila, ale kurs mały przy takim ryzyku z pogodą. Mam nadzieję, że jeśli będzie zmienny wiatr to podejmą decyzję o odwołaniu i ostatecznie będzie to Turniej Trzech Skoczni.
Ktos tam pisal ze nie wierzy w czystosc meczu fedexa.
Musze sie zgodzic mysle ze zawodnicy byli ugadani z organizatorami na zaciety dlugi mecz. Przeciez to bylo widac golym okiem ze szwajcar psul "specjalnie" wszystkie pilki w koncowce ???? ewidentnie byla gra na tajbrek i teraz w 3 taju tez zaraz bedz cyrki daje reke uciac
Ktos tam pisal ze nie wierzy w czystosc meczu fedexa.
Musze sie zgodzic mysle ze zawodnicy byli ugadani z organizatorami na zaciety dlugi mecz. Przeciez to bylo widac golym okiem ze szwajcar psul "specjalnie" wszystkie pilki w koncowce ???? ewidentnie byla gra na tajbrek i teraz w 3 taju tez zaraz bedz cyrki daje reke uciac