banana1987r
Użytkownik
to jaki procent masz teraz już do wyjecia ? ????Z glupoty zagralem 6-1 dla Verdasco 1 set po kursie 65 a tu jest to calkiem realne
fajny kurs oby weszło
to jaki procent masz teraz już do wyjecia ? ????Z glupoty zagralem 6-1 dla Verdasco 1 set po kursie 65 a tu jest to calkiem realne
Na Betssonie nie mozna sprzedawac ????to jaki procent masz teraz już do wyjecia ? ????
fajny kurs oby weszło
szkoda... bo przy 1-5 mogło by być całkiem nie źle ????Na Betssonie nie mozna sprzedawac ????
0-40 ????Na Betssonie nie mozna sprzedawac ????
Verdasco robi z Karloviciem to samo co Nadal zrobił ZverevemOglada ktos doktora? Co tam sie stało?
Załamka..0-40 ????
???? ..0-40 ????
no idzie sie....:-(Załamka..
bez przesady ???? ale i tak współczujeCzas na zmianę buka. Przy 5-1 i 40:0 pewnie można było zamknąć z kursem 55-60 jak początkowy 65.
Czas na zmianę buka. Przy 5-1 i 40:0 pewnie można było zamknąć z kursem 55-60 jak początkowy 65.
dlaczego tak sądzisz ?:>Szkoda ????
To teraz zeby verdasco byl soba smialo mozna grac wygrana w 2 secie karlo ????
brawo Daria!Gavrilova @2.37
Pewnie dlatego właśnie, że to jeden z najbardziej sprzedajnych sportów ????dlaczego tak sądzisz ?:>
wiem... może głupie pytanie ale Tenisa to ja wogole nie gram i się nie interesuję.... wiem tylko że jeden znajbardziej sprzedajnych sportów