Ale łomot :/Olivio z taka gra przegra gladko 6-2 6-1
Ale łomot :/Olivio z taka gra przegra gladko 6-2 6-1
na ten moment po jego grze nie wartoTo drugiego seta nie próbujemy nawet na Olivio? Gra nie warta świeczki, nie?
A więc np takie, że Zverev w ostatnich czasach radził sobie bardzo dobrze. A nie grał w cale z jakimiś ogórkami. Druga sprawa, Nadal przed tym meczem nie pokazywał nic wielkiego. Dziś gra idealnie. Teraz Ty mi powiedz, czemu nic przed meczem nie pisałeś na ten temat? Tylko teraz? Tak samo mogę Ciebie zapytać, gdzie widziałeś value na Vesleygo wczoraj. Sam widzisz, bez sensu pisać po fakcie. Pozdrawiampowiedz mi jakie byly te przeslanki na ten over?
Jak dla mnie forme ktora prezentowal na konec sezonu, dzis moglby spokojnie ugrac osiem gemow. Zawsze szedl do siatki i konczyl, dzis nawet najlatwiejszej pilki nie przebija.powiedz mi jakie byly te przeslanki na ten over?
no to delikatnie za 30f
Perth Glory win
5.50 bet365
nie z taka gra OlivioYouzhny to stary wałkarz, równie dobrze może być 6-1 Olivio
Napisałem, że "grał nic wielkiego", a to jest duża różnica.. Tak, było dwa miesiące temu, ale z Minaurem ładnie zagrał i sądziłem, że dalej ładnie ciupie. Cóż koniec tematuno przeciez ja sie tylko zapytalem jakie nie napisalem ze ma szanse czy nie ciekawy bylem co takiego widziales w tym typie, z tym ze Nadal nic nie pokazywal sie nie zgodze, a Zverev moze i mial dobra koncowke roku ale to bylo dwa miesiace temu...
Barcelona zawsze w Bilbao miała bardzo ciężko, nie spodziewałbym się tak łatwego zwycięstwa jak wczoraj realu z sevilląPowołanie na mecz z Atletic Bilbao
Bramkarze: Marc-Andre Ter Stegen, Jordi Masip
Obrońcy: Sergi Roberto, Gerard Pique, Javier Mascherano, Jordi Alba, Lucas Digne, Samuel Umtiti
Pomocnicy: Ivan Rakitić, Sergio Busquets, Arda Turan, Andres Iniesta, Rafinha, Andre Gomes
Napastnicy: Leo Messi, Luis Suarez, Neymar, Paco Alcacer
myślicie że handi po przerwie to dobry pomysł ?:>
wez nie dołuj kibiców Barcy z samego rana ;pNajlepszy to ten Paco Alcacer jest :grin:
no właśnie tego się boję tym bardziej że ost to Bilbao przegrało u siebie właśnie z Barceloną po wymęczonym 0-1 a tak to 10zw 1rBarcelona zawsze w Bilbao miała bardzo ciężko, nie spodziewałbym się tak łatwego zwycięstwa jak wczoraj realu z sevillą