>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
R 813

robssson

Użytkownik
powiedz mi jakie byly te przeslanki na ten over?
A więc np takie, że Zverev w ostatnich czasach radził sobie bardzo dobrze. A nie grał w cale z jakimiś ogórkami. Druga sprawa, Nadal przed tym meczem nie pokazywał nic wielkiego. Dziś gra idealnie. Teraz Ty mi powiedz, czemu nic przed meczem nie pisałeś na ten temat? Tylko teraz? Tak samo mogę Ciebie zapytać, gdzie widziałeś value na Vesleygo wczoraj. Sam widzisz, bez sensu pisać po fakcie. Pozdrawiam

W 82

wilshere

Użytkownik
powiedz mi jakie byly te przeslanki na ten over?
Jak dla mnie forme ktora prezentowal na konec sezonu, dzis moglby spokojnie ugrac osiem gemow. Zawsze szedl do siatki i konczyl, dzis nawet najlatwiejszej pilki nie przebija.
E: mowie tutaj o moim becie over 7,5 gema

R 813

robssson

Użytkownik
no przeciez ja sie tylko zapytalem jakie nie napisalem ze ma szanse czy nie ciekawy bylem co takiego widziales w tym typie, z tym ze Nadal nic nie pokazywal sie nie zgodze, a Zverev moze i mial dobra koncowke roku ale to bylo dwa miesiace temu...
Napisałem, że &quot;grał nic wielkiego&quot;, a to jest duża różnica.. Tak, było dwa miesiące temu, ale z Minaurem ładnie zagrał i sądziłem, że dalej ładnie ciupie. Cóż koniec tematu:p

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Powołanie na mecz z Atletic Bilbao
Bramkarze: Marc-Andre Ter Stegen, Jordi Masip
Obrońcy: Sergi Roberto, Gerard Pique, Javier Mascherano, Jordi Alba, Lucas Digne, Samuel Umtiti
Pomocnicy: Ivan Rakitić, Sergio Busquets, Arda Turan, Andres Iniesta, Rafinha, Andre Gomes
Napastnicy: Leo Messi, Luis Suarez, Neymar, Paco Alcacer
myślicie że handi po przerwie to dobry pomysł ?:&gt;

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Powołanie na mecz z Atletic Bilbao
Bramkarze: Marc-Andre Ter Stegen, Jordi Masip
Obrońcy: Sergi Roberto, Gerard Pique, Javier Mascherano, Jordi Alba, Lucas Digne, Samuel Umtiti
Pomocnicy: Ivan Rakitić, Sergio Busquets, Arda Turan, Andres Iniesta, Rafinha, Andre Gomes
Napastnicy: Leo Messi, Luis Suarez, Neymar, Paco Alcacer

myślicie że handi po przerwie to dobry pomysł ?:&gt;
Barcelona zawsze w Bilbao miała bardzo ciężko, nie spodziewałbym się tak łatwego zwycięstwa jak wczoraj realu z sevillą

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Barcelona zawsze w Bilbao miała bardzo ciężko, nie spodziewałbym się tak łatwego zwycięstwa jak wczoraj realu z sevillą
no właśnie tego się boję tym bardziej że ost to Bilbao przegrało u siebie właśnie z Barceloną po wymęczonym 0-1 a tak to 10zw 1r
zawsze jakas bramka... może dam bezpieczniej obie strzelą
rozkojarzeni piłkarze po przerwie... może być strzelanina

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom