Valencia cisnie, mysle ze ten wynik sie zmieni dosc szybko..panowie value na granie w stornę Celty teraz po 1.85?
często się to zdarza w pucharze króla, Hiszpanie nawet na grafikach meczowych mają błędy, trzeba brać na to poprawkęDebile zwyczajnie zmyślili ten skład Celty, najgorsze, że nie ma dla nich alternatywy
jaja, patrzylem sklad to byl zupelnie inny i odpuscilem ten mecz .....????Debile zwyczajnie zmyślili ten skład Celty, najgorsze, że nie ma dla nich alternatywy
Składy na twitterze były 40 minut przed meczem bez błędów, ale nie chciało mi sie sprawdzać skoro tutaj miałem oba od razuczęsto się to zdarza w pucharze króla, Hiszpanie nawet na grafikach meczowych mają błędy, trzeba brać na to poprawkę
ale nerwówka ???? można było łapać dużo wyższe kursy :razz:Al Ahli mecz 1,66 bet365
chłopie, napinasz się jak byś odkrył sposób na wygrywanie u buków a tak nie jest. Twój banvit właśnie topi ci kolejny kuponnie gracie excelowych meczow i tak sie dzieje tylko na "chybil" trafil...a bo moze wejdzie, a bo moze ugraja rogi...itp
Mikulas Trencin ov 10.5 @2.4
Nom, ja w CdR zawsze sprawdzam na twitterze oficjalnym albo na Marce wchodzę, ale i tak czasem bywa że i realizator daje tuż przed rozpoczęciem inny skład. W tym pucharze często bałagan ze składami.Składy na twitterze były 40 minut przed meczem bez błędów, ale nie chciało mi sie sprawdzać skoro tutaj miałem oba od razu
No nic, mam nauczkę na przyszłośćNom, ja w CdR zawsze sprawdzam na twitterze oficjalnym albo na Marce wchodzę, ale i tak czasem bywa że i realizator daje tuż przed rozpoczęciem inny skład. W tym pucharze często bałagan ze składami.