czy ja wiem, Apollon też mocnyMyslicie , ze AEK Larnaca może zremisowac , jakis łamak ?
No przecież grają. 8-5 prowadząWiecie co z meczem Niemców w reczna? mial sie rozpoczac o 18-30
Ja właśnie dziś mam taki dzień i postanowiłem sobie odpuścić na kilka dni, bo taka seria może pociągnąć na dno.Ciekawe skąd się biorą takie dni, że po dwóch wypłatach na bogato nagle wszystko na czerwono ???? To jest aż niemożliwe, żeby mieć nagle klapki na oczach :/
nie gracie excelowych meczow i tak sie dzieje tylko na "chybil" trafil...a bo moze wejdzie, a bo moze ugraja rogi...itpJa właśnie dziś mam taki dzień i postanowiłem sobie odpuścić na kilka dni, bo taka seria może pociągnąć na dno.
Guimaraes - Pacos powyżej 1.5 gola do przerwy @2.00
Tu jest prawdziwa 11stka:Bardziej rzekłbym, że rezerwą. Bongonda, Wass, Aspas na ławie ;/
Problem w tym, że excel nie uwzględnia aktualnej formy.nie gracie excelowych meczow i tak sie dzieje tylko na "chybil" trafil...a bo moze wejdzie, a bo moze ugraja rogi...itp
akurat moj uwzglednia, ale nie jest to duza sila w wystawianiu lini itp.Problem w tym, że excel nie uwzględnia aktualnej formy.
To sobie popisałem o Celcie ????
Flahscore normalnie mnie ojeb**ał