>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
G 370

golkiper

Użytkownik
i 3 SĄ KARTKI JAK ON *****AAAAAAAAAAAAAAA MÓGŁ NIE DAĆ W OSTATNIEJ AKCJI KARTKI *****AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZA TAKI FAUL TAKTYCZNY JAK GOŚC TNI W BIODRO CHŁOPA *****AAAAAAAAAAA MAĆ ****** CWEL PIERDOLONY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wyjebcie mnie z tego forum bo mnie *** strzeli

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Wrzućcie linka do Wizards Panowie, w dobrej jakości, nie musi być z polskiego C+ ;) Bo wejść na strony typu wizja nie mając wykupionego abonamentu, to w niedzielę graniczy z cudem ;)

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
Męczą się, mieli kilka sytuacji, ale jak na razie dobrą robotę w defensywie wykonuje Cagliari, jak dla mnie to mecz zakończy się albo 0:0 albo 1:0.
Ja osobiście spróbuję Under 1,5 1,83 Bet365 za rozsądną stawkę.
1:0 ✅

bo86bo 11,1K

bo86bo

Użytkownik
hehe nie no takich jaja jak w meczu Milan - Cagliari jeśli chodzi o kartki to nie widziałem na oczy bukmacherzy musieli mieć jakiś przeciek bo jak oglądam piłkę włoską od kilku lat nie widziałem meczu bez kartek... a linia byłą 3,5 bez sensu jest to granie, pozdrawiam i podziwiam że Wam się chce, mi się już nie chce jebem na to, szkoda nerwów i pieniędzy
Popieram, kartki to loteria ostatnio i nawet najlepsze rozkminy nic nie zmienią... trzeba oglądać mecz i ewentualnie wtedy próbować ale jak widać na moim przypadku nawet i to czasem nie pomaga. Chyba najlepiej pchać się w overy jak już nie wie się co zagrać :p

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Popieram, kartki to loteria ostatnio i nawet najlepsze rozkminy nic nie zmienią... trzeba oglądać mecz i ewentualnie wtedy próbować ale jak widać na moim przypadku nawet i to czasem nie pomaga. Chyba najlepiej pchać się w overy jak już nie wie się co zagrać :p
Imo kartki to akurat ciezko mowic o przypadku. Tutaj wszystko zalezy od tego z jakim nastawieniem wyjdzie sedzia. Ile razy grali mecze w ktorych kartki byly ewidentne a sedzia nie dawal. W takich sytuacjach nie ma przypadku, to jest swiadome dzialanie sedziego ktory celowo zalozyl sobie, ze bedzie puszczal gre, nie bedzie dawal wielu kartek itd. Wielokrotnie widzialem takie mecze i dlatego bardzo rzadko gram kartki, bo nigdy nie wiesz czy sedzia akurat dzisiaj przed meczem nie zalozy sobie by nie kartkowac a wtedy kazdy over idzie do kosza zanim mecz sie w ogole rozpoczal.

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
a live kartki patrzysz bardziej na brutalna gre czy na sedziego jakie faule gwiżdże
ja kartek prawie w ogóle nie gram a we wloskiej lidze to nawet mi przez myszke nie przejdzie zagrac kartki

bo86bo 11,1K

bo86bo

Użytkownik
Imo kartki to akurat ciezko mowic o przypadku. Tutaj wszystko zalezy od tego z jakim nastawieniem wyjdzie sedzia. Ile razy grali mecze w ktorych kartki byly ewidentne a sedzia nie dawal. W takich sytuacjach nie ma przypadku, to jest swiadome dzialanie sedziego ktory celowo zalozyl sobie, ze bedzie puszczal gre, nie bedzie dawal wielu kartek itd. Wielokrotnie widzialem takie mecze i dlatego bardzo rzadko gram kartki, bo nigdy nie wiesz czy sedzia akurat dzisiaj przed meczem nie zalozy sobie by nie kartkowac a wtedy kazdy over idzie do kosza zanim mecz sie w ogole rozpoczal.
Z tym,że sędziowie są nieregularni... ja przeważnie jak stawiałem to przeglądam statystyki sędziego porównuje obie potyczki ekip, patrze na ewentualne wyczyszczenia itd a ostatnio wszystko to można olać. Nie wiem o co chodzi czy jest ogólnie postanowione aby zrobić mecze &quot;poprawnymi sportowo&quot; bo tylko z &quot;poprawnościom polityczną&quot; można to porównać.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
W pierwszej połowie za taki faul co był na Abate, który nie wrócił juz na boisko tak nawiasem mówiąc to w meczu Nizza - Krasnodar dali czerwoną plus karny. Wczesniej tez bym wjazd perfidny w staw skokowy. Szkoda tym bardziej, ze w ciagu minuty zrobili 3 a przez pozostałe 90 nic

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom