ja w 95 % gram WTA, ATp czasem rusze po u babek na live strasznie latwo znalezc value... algorytm buka nie jest w stanie pojac psychiki panienek
JC Aragone vs Evan King 1.72 betsafe
Bo nie wiem co o tym myslec. Przyjaciel z Kanady ( hazardzista z 20 letnim stazem) mowi ze moze to byc naciagacz zerujacy na jednym dobrym typie zeby pozniej byc moze wejsc w pulapke platnych typow itp. Tak czy inaczej, dzieki za opinie.To dlaczego,jeszcze nie wrzuciles tego typu na forum?
no raczej ????Atlanta chyba wygra z Pelikanami, co ? Jastrząb silniejszy od Pelikana, co? /śmieszek mode : on
typ rozliczam na osobiście typ kontrowałem po kursie 8.00
O fuck! Z jego skutecznością za 3pkt... Na pewno wzmocnienie CavsKorver idzie do Cavs, ostatnio trochę zardzewiał ale LBJ takie pozycje potrafi partnerom wykreować, że powinien ładnie zza łuku ładować.
Atp, nie musisz myslec.Bo nie wiem co o tym myslec. Przyjaciel z Kanady ( hazardzista z 20 letnim stazem) mowi ze moze to byc naciagacz zerujacy na jednym dobrym typie zeby pozniej byc moze wejsc w pulapke platnych typow itp. Tak czy inaczej, dzieki za opinie.
Podbijam ! :]Atp, nie musisz myslec.
Co nas tam jakis gosciu, dawaj typ, niech kazdy zarobi
Grube mrozy nadchodzą na zapasy musi byc.