>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
WTA to i tak gram tak z przymrużeniem oka, bo zazwyczaj to jest taka patologia, że hej. Po prostu można czasem fajne kursy połapać jak wczoraj na Ostapenko np.
Zastanawiam się nad ATP dzisiaj, ale nie wiem czy ten typ na Dimitrova to nie jest zbyt oczywisty aż
ja w 95 % gram WTA, ATp czasem rusze po u babek na live strasznie latwo znalezc value... algorytm buka nie jest w stanie pojac psychiki panienek ;)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
To dlaczego,jeszcze nie wrzuciles tego typu na forum?
Bo nie wiem co o tym myslec. Przyjaciel z Kanady ( hazardzista z 20 letnim stazem) mowi ze moze to byc naciagacz zerujacy na jednym dobrym typie zeby pozniej byc moze wejsc w pulapke platnych typow itp. Tak czy inaczej, dzieki za opinie.

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Ja chyba tak idę: PTB - 7 @1.9, HAwks @2.1 i under 206 w Dallas @1.9. Co wy na to?

Otrzymane punkty reputacji: +3
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Korver idzie do Cavs, ostatnio trochę zardzewiał ale LBJ takie pozycje potrafi partnerom wykreować, że powinien ładnie zza łuku ładować.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Bo nie wiem co o tym myslec. Przyjaciel z Kanady ( hazardzista z 20 letnim stazem) mowi ze moze to byc naciagacz zerujacy na jednym dobrym typie zeby pozniej byc moze wejsc w pulapke platnych typow itp. Tak czy inaczej, dzieki za opinie.
Atp, nie musisz myslec.
Co nas tam jakis gosciu, dawaj typ, niech kazdy zarobi;)
Grube mrozy nadchodzą na zapasy musi byc.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Linia na pierwszy mecz jutro rano na Filipinach 183pkt,niska. Meralco team defensywny,ale tą linie powinni przeskoczyc.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom