Dyscyplina:
Koszykówka NBA
Spotkanie: Houston Rockets - Oklahoma City Thunder
Godzina: 02:00
Typ: -3.5pkt Houston Rockets
Kurs: 1.41
Bukmacher:
Unibet
Analiza:
Jeszcze nie tak dawno grali razem w jednym zespole, razem z Durantem.
Kto wie, jak by dzisiaj wyglądała drużyna, gdyby nie odszedł najpierw Harden, potem wspomniany Kevin...
W klubie pozostał tylko Westbrook.
Dzisiaj pojedynek drużyn, które są podporządkowane swoim gwiazdom, czyli Houston - James Harden vs OCT - Russell Westbrook.
Zapowiada się niesamowity mecz, bo obydwaj grają w tym sezonie niesamowite zawody.
Ja idę w kierunku gospodarzy.
Poniżej w formie, jakiej jeszcze nie stosowałem uzasadnienie (kolejność przypadkowa):
1. Houston ma lepszy ogólny bilans w tym sezonie od dzisiejszego przeciwnika, 75% do 58,3% wygranych.
2. Houston przegrało u siebie tylko 3 z 17 meczów. OCT wygrało tylko 8 z 17 wyjazdów.
3. Houston wygrało 10 z 11 ostatnich meczów na własnym parkiecie (przegrywając tylko z silnym San Antonio)
4. Oklahoma przegrali ostatnie 3 wyjazdy.
5. Do Houston powrócił po kontuzji ściągnięty z Orlando Oladipo, jest to istotne wsparcie dla Russella.
6. H2H - w ostatnim bezpośrednim spotkaniu 10 grudnia Houston poradziło sobie z Oklahoma na wyjeździe, teraz zagra przed własną publicznością.
8. Ostatnio błysnął w ekipie rakiet Erik Gordon, w drugim meczu po porocie zdobył 31 pkt w meczu z Wizards, zgarnia za sezon ponad 12 mln baksów, pora grać, grać na miarę zarobków.
9. Obydwaj liderzy w świetnej formie, ale wydaje mi się, że jednak Broda w lepszej (magiczny występ przeciwko Knicks 53pkt,17asyt i 16zbiórek - takiego wyniku nikt nigdy nie osiągnął).
10. Bo tak, musi być punkt 10 :wink:
Nie grajcie bardzo grubo, bo Russell to wariat, nie mniej Houston u siebie mocne :smile:
Pomogłem? Kliknij "dzięki"