Dla mnie żaden bo w mojej opinii jesteś nikim, tak tylko pisze jakby ktoś przez pomyłkę patrzył na te głupoty co piszesz :grin:No i gitara , jesli masz jakis problem to jest to wylacznie twoj problem
Dla mnie żaden bo w mojej opinii jesteś nikim, tak tylko pisze jakby ktoś przez pomyłkę patrzył na te głupoty co piszesz :grin:No i gitara , jesli masz jakis problem to jest to wylacznie twoj problem
już tak się nie chwal, bo nie lubie takiego lansuWspaniale zaczyna się ten rok 2017. Jak Nadal wygra to już ponad 3500pln na czysto
Ja nie wiem jak mozna grac kobity w tenisa, tego nawet ogladac sie nie da. Nie mowiac ile niespodzianek i zwrotow akcji ????Ja dzisiaj mam dzień Siekiery, gdyby tak było częściej to dawno bym buka zostawił, nie wiem jak można to znosić tyle czasu. Za słabą psychikę mam chyba.
e: haha widzieliście ten aut Mugu teraz? A mam -2,5, dzień świra po prostu.
Chyba chodziło o mecz Sereny williams i max stawka na to zdarzenie = inwestycjaPodbijam moje pytanie z nocy, kto to są inwestorzy, co tam ktoś pisał, że grali coś @1.01 kurs?
Lepiej napisz ile w starym przegrałeś na DynamieWspaniale zaczyna się ten rok 2017. Jak Nadal wygra to już ponad 3500pln na czysto
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx4aXdoK2FzaG5mcWhv&c=en&i=eWlwYWRpcGJxZw%26%238470%3Bf%26%238470%3BfLink do Woori vs R&C pliska
Zamilcz nieudaczniku zyciowy bo piszesz tutaj tak zeby tylko popierdzielic o niczym bezsesownie nic nie wnoszac do rozmowy ,a masz czelnosc pluc sie w moja strone..Dla mnie żaden bo w mojej opinii jesteś nikim, tak tylko pisze jakby ktoś przez pomyłkę patrzył na te głupoty co piszesz :grin:
na luzie 6 i 18 miejscew STS macie na Fessel 1,7 z Harsem na na 7,5 km ma 14 s przewagi
grajcie!!!