Heh, no ja akurat mysle,ze te kursy bedą odwrotne, spodziewam sie ok 1.40 na Shanhai i wtedy biore do gry Shenzen,jesli będzie po Twojemu to biore Shanghai,ale jestem pewien,ze nie będzie.Shenzen vs Shanghai linia 212.5 tak oscyluje Excel...wszystko powyzej tego to value jesli bukmacherzy wystawia wyzsza linie. Warto grac w Under. Widze tutaj Shengen 109:103...6 pkt roznicy a wiec:
Shengen 1.33 vs Shanghai 3.15
przeciez jak wystawia 1.4 na Shanzai to pojda z torbami ???? bo Shenzen to bierze, nawet po 1.33.Heh, no ja akurat mysle,ze te kursy bedą odwrotne, spodziewam sie ok 1.40 na Shanhai i wtedy biore do gry Shenzen,jesli będzie po Twojemu to biore Shanghai,ale jestem pewien,ze nie będzie.
Po 1.33 to omijac z daleka, kurs na Guangdong u siebie z Shanghai byl chyba 3,80,a to faworyt tej ligi. Shanghai ma najlepszego obcokrajowca w lidze ,Freddette, drugi tez niczego sobie.przeciez jak wystawia 1.4 na Shanzai to pojda z torbami ???? bo Shenzen to bierze, nawet po 1.33.
ferroviaria U20 @2.87
Rozumiem, ale nie ma co szukac niespodzianki(value) tam gdzie go nie ma. Btw kiedy wystawiaja jakiekolwiek linie? tylko 2h przed meczem?lolPo 1.33 to omijac z daleka, kurs na Guangdong u siebie z Shanghai byl chyba 3,80,a to faworyt tej ligi. Shanghai ma najlepszego obcokrajowca w lidze ,Freddette, drugi tez niczego sobie.
Oba, stawka identycznaNevener które swoje ako bardziej polecasz to z Kanterem i Gobertem czy to wcześniejszem?
w meczu Sereny nie mam ale w meczu Strycova-Stefkova gram +5.5 gema o 0.30 startSiemanko
Ma ktos pomysl na jakis sensowny kurs w meczu sereny
Ta para to dwie czszki ja im nie ufam :grin:w meczu Sereny nie mam ale w meczu Strycova-Stefkova gram +5.5 gema o 0.30 start
Stefkova w 2013 jej seta urwala, przeczuwam, ze tu moze byc niespodzianka i ze pograja ze 3 sety a +5,5 to bardzo duzo, tym bardziej ze dziołcha jest w formie a ze dwie czeszki to czemu nie mialyby se poodbijac dluzej heheTa para to dwie czszki ja im nie ufam :grin:
Ciekaw jestem w jakiej formie serena moze by tak wynik 2-0 po 2 gemach @2.75