Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Gary się obudził jak miałem po 3.50 pograne, że MVG we wszystkim lepszy będzie, a na drugim że Gary będzie mial conajmniej 4 sety ugrane to na tyle nei dał rady. załosny dzisiaj na dablach.
Van Gerwen vs Anderson 1.suma 180 : powyżej 33.5 @ 1.83 2.C/O w meczu powyżej 150.5 @ 1.72 3. Finish w 9 lotkach @ 7 ( dla większych emocji , powinny być ku temu sytuacje )
Nie wiem czy jestem w stanie Ci pomóc, ale jezeli na prawde masz do spłaty chwilówki a nie masz z czego najłatwiejszym sposobem bedzie złozenie wniosku o upadłośc konsumencka czyli inaczej po POLSKIEMU państwo umożliwa Ci wyjśc na zero..
Ile masz dochodu miesięcznie? Przestań grać gościu zanim będzie jeszcze gorzej. Zrób pauze aż będziesz na czysto, a potem wracaj grać dla funu, rozsądniej i ustaw sobie limity jakieś. Ludzie, grajcie z głową bo sobie można zrujnować niepotrzebnie pare miesięcy ze swojego życia przez to.
Może dlatego, że od dawna ci ludzie powtarzają, żebyś nie grał jak się nie znasz. A ty dalej stawiasz różne rzeczy, często takie, których większość nie rusza.
Ale polecieli w luja z tymi dzikimi kartami. Barry jasno powiedział, że Jelle za rok wcześniej, a Kima nawet nie uzasadniał, bo nie ma argumentów za nim.
Na nockę gram tak, kursy Dafbet:
Querrey + Muller @2,39 mocniej
Sock + Pouille+ Tsitsipas @4,46 lżej
e: Oczywiście ten Lopez to pomyłka, chodziło o Pouille. Tak to jest jak człowiek ma gorączkę.