Zdenerwowalem się tylko przez ten mecz, od początku śmierdziało zwycięstwem pary hiszpańskiej, która bardziej poważnie podeszła do tego spotkania, a szkodaniewypał, Gavrilova mega słabo
![]()
Zdenerwowalem się tylko przez ten mecz, od początku śmierdziało zwycięstwem pary hiszpańskiej, która bardziej poważnie podeszła do tego spotkania, a szkodaniewypał, Gavrilova mega słabo
![]()
To znaczy nie gram swojego całego budżetu tylko to co mam akurat tam czyli jakieś 40% tego co przeznaczam na grę do maksymalnego przegrania w jakimś tam okresie. W każdym razie jest super i czekamy na drugą serie ????A mnie się widzi że stawianie takiego 1.20 za wszystko to niezbyt przemyślana decyzja. Wystarczy jakiś podmuch wiatru i po kuponie.
Kane strzeli bramkę @2
Tylko jednego jego gola zagrałeś? Człowiek małej wiaryKane strzeli bramkę @2
Dzięki za wyjaśnienie ???? Nowy Rok, nowe zarobki, życzmy sobie by odtąd było ciągle zielonoTo znaczy nie gram swojego całego budżetu tylko to co mam akurat tam czyli jakieś 40% tego co przeznaczam na grę do maksymalnego przegrania w jakimś tam okresie. W każdym razie jest super i czekamy na drugą serie
Nie.Panowie macie wydarzenie na żywo skoki w Betssonie ?
Mogą niestety odpuścić. Za trzy dni mecz z Chelsea mają. Inaczej bym się w to pakował też.Myślicie że Over 4.5 u torów też wejdzie? Czy oni opuszczają po tak wysokim prowadzeniu?