Zdenerwowalem się tylko przez ten mecz, od początku śmierdziało zwycięstwem pary hiszpańskiej, która bardziej poważnie podeszła do tego spotkania, a szkodaniewypał, Gavrilova mega słabo
Zdenerwowalem się tylko przez ten mecz, od początku śmierdziało zwycięstwem pary hiszpańskiej, która bardziej poważnie podeszła do tego spotkania, a szkodaniewypał, Gavrilova mega słabo
To znaczy nie gram swojego całego budżetu tylko to co mam akurat tam czyli jakieś 40% tego co przeznaczam na grę do maksymalnego przegrania w jakimś tam okresie. W każdym razie jest super i czekamy na drugą serie ????A mnie się widzi że stawianie takiego 1.20 za wszystko to niezbyt przemyślana decyzja. Wystarczy jakiś podmuch wiatru i po kuponie.
mój pewniak na Nowy Rok pięknie się sprawdził ????Kane strzeli bramkę @2
Tylko jednego jego gola zagrałeś? Człowiek małej wiaryKane strzeli bramkę @2
Dzięki za wyjaśnienie ???? Nowy Rok, nowe zarobki, życzmy sobie by odtąd było ciągle zielono ????To znaczy nie gram swojego całego budżetu tylko to co mam akurat tam czyli jakieś 40% tego co przeznaczam na grę do maksymalnego przegrania w jakimś tam okresie. W każdym razie jest super i czekamy na drugą serie
Nie.Panowie macie wydarzenie na żywo skoki w Betssonie ?
Mogą niestety odpuścić. Za trzy dni mecz z Chelsea mają. Inaczej bym się w to pakował też.Myślicie że Over 4.5 u torów też wejdzie? Czy oni opuszczają po tak wysokim prowadzeniu?