>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
A mnie się widzi że stawianie takiego 1.20 za wszystko to niezbyt przemyślana decyzja. Wystarczy jakiś podmuch wiatru i po kuponie.
To znaczy nie gram swojego całego budżetu tylko to co mam akurat tam czyli jakieś 40% tego co przeznaczam na grę do maksymalnego przegrania w jakimś tam okresie. W każdym razie jest super i czekamy na drugą serie ????

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
To znaczy nie gram swojego całego budżetu tylko to co mam akurat tam czyli jakieś 40% tego co przeznaczam na grę do maksymalnego przegrania w jakimś tam okresie. W każdym razie jest super i czekamy na drugą serie
Dzięki za wyjaśnienie ???? Nowy Rok, nowe zarobki, życzmy sobie by odtąd było ciągle zielono ✅ ????

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Arsenal - Palace
1.5 kartki AFC
2.62
Bet365
Bez jaj trochę wysoko, nie mówię zastawiać domy ale value widzę,zwłaszcza,że Arsenal często pokrywa tą linie... a wiadomo derby to derby ;)

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Ogarnia ktoś Iran siatkę ... ciekawie wygląda to w meczu Varamin-Arak, obecnie Arak 1-2 w setach... w 4 secie przegrywają 9-12.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Watford over 1,5 korka @ 1,58 unibet powinno wejsc latwo, druga polowa bedzie inna, Tottki juz na luzaku a Watford za kare bedzie cisnelo po honorowa bramke.
do tego nworoczne szalenstwo pograne
Watford race do 4 korkow @ 11
Watford race do 5 korkow @ 16
Watford race do 6 korkow @ 29
i race do 7 korkow @ 36
i niech sie dzieje wola niebios ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom