>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Polowa bukow oferuje jakies promocje na Premier Ligue,chyba cos wiedza i bedzie sporo niespodzianek.. ????
Wiec probuje MU-Middlesbrough(16:00) MU czyste konto-NIE @ 2,37 bet365
Diably na pewno jakis blad popelnia,co dla Negredo czy Suani skrupulatnie wykorzysta.Lekkie zmeczenie(5 dni od ost.meczu) swieta,Nowy Rok....hehe
Dosiego Roku ! ! ! !

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Oho, dostałem bonus od Całorocznego...10GBP
W Polsce to 50pln trochę lepiej wyglądało ????

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Mam pytanie, przy wypłacie ze skrilla&gt;bank można coś zrobić by zmniejszyć prowizję lub jest coś takiego jak raz w miesiącu za darmo lub coś na podobę?

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Falla jest duże prawdopodobieństwo, że nie zaliczy kwalifikacji sprintu.
Spokojnie. Falla nigdy nie szalała w kwalifikacjach. One kwale biega inaczej niż Oestberg czy Nilsson, które walczą w nich najczęściej o zwycięstwo. Taka chociażby Faendrich 3 w kwa czy Setllin 7 w fazie finałowej pewnie nawet nie wejdą do półfinałów.

forky 734

forky

Użytkownik
Mam pytanie, przy wypłacie ze skrilla&gt;bank można coś zrobić by zmniejszyć prowizję lub jest coś takiego jak raz w miesiącu za darmo lub coś na podobę?
Prowizji zmniejszyć się nie da, ale można zamowic sobie karte skrilla (10 eur/rok) i korzystać z niej i wówczas wypłata z bankomatu to 1,75% wartości transakcji (czyli na każdą wypłacaną 100 pobierają 1,75 zł)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom