U
0
Usunięty użytkownik 130176
Gość
Warriors nie dostali za dużego handi do nabicia?
Jednak dostali
Dzień dobry dniu ostateczny :]
Warriors nie dostali za dużego handi do nabicia?
Stawiaj równolegle over w meczu i niewykorzystany karny w meczu ???? może wyjdziesz w takich meczach na plus ????coś w tym jest, przy underach karne wchodzą prawie zawsze
Central Coast Mariners - Melbourne City over 2,5 @1.95 bet365
132pktShinhan S'Birds - Kobiety v Woori Hansae Wibee - Kobiety over 114,5 @1,83 B365
Znając życie w jednej kwarcie zakręcą się wysoko overowo pewnie kolo 37-40, a w drugiej normalnie koło 30 więc powinno spokojnie się pokryć
Zamkniety przy 2:2 bo rozne cuda moga sie stacCentral Coast Mariners 1x
2.20@ bet365
Shanghai - Kobiety v Bayi - Kobiety @2.50
bo to był nieznaczący nic mecz o 5 miejsce ????ktoś powie mi dlaczego Tsonga z Berdziem grali STB zamiast normalnego 3 seta ? tak jak Nadal z Rao
Ja nic nie mam :/Odbierz swój darmowy zakład za 150 PLN na mecze Premier League w tym tygodniu lub inne dowolnie wybrane wydarzenie sportowe i zakończ rok 2016 z hukiem. Wystarczy zagrać za minimum 75 PLN przy dowolnym kursie w naszych zakładach i odebrać swój darmowy zakład dzisiaj do 23:59 CET. Cały zespół Betsson życzy Ci powodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku!
taki noworoczny prezent. Warto Sprawdzić
ktoś powie mi dlaczego Tsonga z Berdziem grali STB zamiast normalnego 3 seta ? tak jak Nadal z Rao