>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
forky 734

forky

Użytkownik
Shinhan S&#39;Birds - Kobiety v Woori Hansae Wibee - Kobiety over 114,5 @1,83 B365
Znając życie w jednej kwarcie zakręcą się wysoko overowo pewnie kolo 37-40, a w drugiej normalnie koło 30 więc powinno spokojnie się pokryć
132pkt
✅✅✅ koszykówka kobiet w Korei całkiem przewidywalna ????

Mam nadzieję, że kilka osób sobie zaksięgowało to :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +18
forky 734

forky

Użytkownik
Townsville Fire - Kobiety v Melbourne Boomers - Kobiety under 180,5 @1,87 B365 1/2 płaskiej stawki

Otrzymane punkty reputacji: +6
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Koszykówka Chiny WCBA

Heilongjiang (-2.5pkt)
vs Liaoning
@ 1.83 Bet365

Pojedynek Langhorne vs Bone. Dwie liderki, które ciągną grę zespołu. Jednak Langhorne ma sporą pomoc od Chinek. Zarówno Ji Yan jak i Cao Liqing potrafią dorzucić mnóstwo punktów. Z kolei Bone często bywa osamotniona w zdobywaniu pkt. Chinki w drużynie Heliongjiang odgrywają ważną rolę, mocno pomagają liderce. U przyjezdnych na Amerykance spoczywa zbyt duża odpowiedzalność i sama każdego spotkania nie wygra. H2H w tym sezonie 4-2 dla gospodyń. U siebie wygrywały 80-74, 92-87, a ostatni mecz 17 grudnia na wyjeździe aż 76-55.

avdm20 324

avdm20

Użytkownik
Jak skrill traktuje wpłatę przez p24, ale z konta osoby trzeciej? Bo koleżanka wysłała kuplowi tak, najpierw dychę na próbę, dycha doszła bez problemu, a potem jak już wysłała ten właściwy przelew, to go nie ma do tej pory.
I co ew. w tej sytuacji zrobić? Może ktoś też tak miał?

m@jster 424

m@jster

Użytkownik
Odbierz swój darmowy zakład za 150 PLN na mecze Premier League w tym tygodniu lub inne dowolnie wybrane wydarzenie sportowe i zakończ rok 2016 z hukiem. Wystarczy zagrać za minimum 75 PLN przy dowolnym kursie w naszych zakładach i odebrać swój darmowy zakład dzisiaj do 23:59 CET. Cały zespół Betsson życzy Ci powodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku!
taki noworoczny prezent. Warto Sprawdzić
ktoś powie mi dlaczego Tsonga z Berdziem grali STB zamiast normalnego 3 seta ? tak jak Nadal z Rao

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Odbierz swój darmowy zakład za 150 PLN na mecze Premier League w tym tygodniu lub inne dowolnie wybrane wydarzenie sportowe i zakończ rok 2016 z hukiem. Wystarczy zagrać za minimum 75 PLN przy dowolnym kursie w naszych zakładach i odebrać swój darmowy zakład dzisiaj do 23:59 CET. Cały zespół Betsson życzy Ci powodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku!

taki noworoczny prezent. Warto Sprawdzić

ktoś powie mi dlaczego Tsonga z Berdziem grali STB zamiast normalnego 3 seta ? tak jak Nadal z Rao
Ja nic nie mam :/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom