>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
a mi tu na forum pisali, że takie taśmy januszowe są ;]
Przejrzałem tą taśmę i wcale januszowa nie była, w większości meczów zdecydowanie lepiej ustawione ekipy w tabeli grały z dużo gorzej postawionymi... idealnie to wyczuł i wynalazł.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Przejrzałem tą taśmę i wcale januszowa nie była, w większości meczów zdecydowanie lepiej ustawione ekipy w tabeli grały z dużo gorzej postawionymi... idealnie to wyczuł i wynalazł.
Nie rób sobie jaj. W hokeju takie rzeczy się dzieją, że czasami najlepsza logika nic ci nie daje. Trafił na dobry dzień.

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Nie rób sobie jaj. W hokeju takie rzeczy się dzieją, że czasami najlepsza logika nic ci nie daje. Trafił na dobry dzień.
Hokeja w ogóle nie ogarniam, myślałem,że podobna zależność co w piłce nożnej. I dobrze,że trafił... życzę każdemu aby raz w &quot;karierze&quot; miał taki strzał.
Zuch teraz na procent będzie pożyczał zamiast vivusa :p

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Hokeja w ogóle nie ogarniam, myślałem,że podobna zależność co w piłce nożnej. I dobrze,że trafił... życzę każdemu aby raz w &quot;karierze&quot; miał taki strzał.

Zuch teraz na procent będzie pożyczał zamiast vivusa :p
To tak samo, jak widziałem kiedyś podobny kupon z tenisa. Złożony z pewniaków po niższych kursach. Wszystko weszło, ale mówię, że po prostu trafny dzień, że żaden faworyt nie zawiódł ???? Bo czy to tenis, czy hokej zawsze coś się trafi, że nie wejdzie :p

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Gary co pograli z Benito, klasa. Osłoda dla moich oczu po takich meczach jak choćby Sujlovic - Webster.
Btw. Zuch ???? Jak wytrzeźwiejesz odpal haxa ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Chłop już pijay na jakichś baletach. :razz:???? Dołączam się do gratulacji! ????
Ta, pamiętam go, jak były gorsze miesiące to pisał, błagał wręcz : :forumku, podaj mi proszę jakiegoś pewniaczka, odwdzięczę się jak będę coś miał&quot;, a teraz co? Powąchał pieniędzy i od razu zapomniał o starych kumplach. Ehh :/

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
To tak samo, jak widziałem kiedyś podobny kupon z tenisa. Złożony z pewniaków po niższych kursach. Wszystko weszło, ale mówię, że po prostu trafny dzień, że żaden faworyt nie zawiódł ???? Bo czy to tenis, czy hokej zawsze coś się trafi, że nie wejdzie :p
Na WS uzbierać kurs @5-10, w którejś z pierwszych rund nie jest bardzo trudno

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Na WS uzbierać kurs @5-10, w którejś z pierwszych rund nie jest bardzo trudno
Kurs 5-10 a 446 to jednak przepaść, nie ma co porównywać taśmy z kursami po 1.2 do tej co Zuchman zarzucił.
Ta, pamiętam go, jak były gorsze miesiące to pisał, błagał wręcz : :forumku, podaj mi proszę jakiegoś pewniaczka, odwdzięczę się jak będę coś miał&quot;, a teraz co? Powąchał pieniędzy i od razu zapomniał o starych kumplach. Ehh :/
????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom