>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Szkoda,że nie podrzucił bo po singlach by zarobił każdy... cóż ja uciekam spać, wygrać nie wygram tyle a na Rodzinę ktoś pracować musi... powodzenia grającym!

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Ustanawiam 28 grudnia oficjalnie dniem taśmy w/w Zuchmanna w TnŻ. Chłop ma tyle w sobie klasy, że najpierw daje Wam się pocieszyć i po emocjonować ostatnim meczem. ???? Nie mniej gratuluje szczęścia, za pół godziny znajdą się tacy co wymyślą tezy czemu nie zagrane za więcej, w końcu 3/4 pewki były :grin:

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Kto ma wolną chwile to zaraz rusza Lewis - Barney. Będzie kozacki mecz. Raymond kot forma od pewnego czasu, tutaj to samo. Spocony słabo wyglądał w ostatnich tygodniach, jednak tutaj bardzo solidnie się prezentuje.

T 70

twister1992

Użytkownik
Kto ma wolną chwile to zaraz rusza Lewis - Barney. Będzie kozacki mecz. Raymond kot forma od pewnego czasu, tutaj to samo. Spocony słabo wyglądał w ostatnich tygodniach, jednak tutaj bardzo solidnie się prezentuje.
Zimno browar i jazda. Myślę, że Barney go zje.

RvB @1.83 Całoroczny

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Zimno browar i jazda. Myślę, że Barney go zje.
RvB @1.83 Całoroczny
Też tak uważam. Widzę Barneya w 1/2, ale tam go MVG odpali. Liczę, że Lewis weźmie pierwszego seta to kurs na Barneya skoczy i sobie pogram.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom