>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Hapoel Boeyne - Ahva Araba
0:2 do przerwy, gospodarze lider tabeli, nie przegrali u siebie (bilans 6 wygranych i remis), goście tylko średniak nic więcej, na wyjazdach bez szału. Warto coś uderzyć w stronę gospodarzy, może nawet jakiś fiksik będzie, bo goście 2 strzały i dwa gole. Gospodarze w 1 połowie : 6 celnych strzałów i dwie poprzeczki.
over 3,5 @1,7
over 4,5 @3,4
gospodarze powyżej 1,5 gola @2,6
wszystko ci weszło :grin:

forky 734

forky

Użytkownik
Poprzednie chiny na ⛔
Xinjiang - Kobiety v Shenyang - Kobiety over 34,5 w 3Q GRUBO
29...
⛔⛔⛔
Miało być grubo a wyszła cienizna :/
Robię sobie chwilę przerwy od typów, może 10-ego znowu zaatakuje ????
Chyba ze B365 da wcześniej jakiś bonus to się nim będę bawił

galica13 522

galica13

Użytkownik
Jak lubię kolbę i jak nie lubię tej tunezyjskiej grubej piczki to muszę przyznać że jaziri w tenisa potrafi czasem grać, więc takie coś że on wygrywa mecz z Kolbą 2:0 na przykład to niespodzianka by dla mnie nie była.
szkoda tego 3 seta, fajnie jakby ogarnął w dwóch filipek

midq 677

midq

Użytkownik
jaziri to nie ogór ale jednak kolba to solidny zawodnik i zwykle z takimi wygrywa, dla mnie jeden z najpewniejszych rzemieslnikow to kolba wlasnie, ze słabszymi prawie zawsze wygrywa, do mocniejszych nie ma podjazdu

galica13 522

galica13

Użytkownik
Lubię styl gry Kolby, to jest agresja, solidność także, mimo że nie ma 190cm czy 2 metrów to serwis super solidny i w ogóle przyjemny do oglądania gracz. To nie jest Simon.
Jednak Jaziri potrafi grać siłowo, regularnie i trafiać. Pokonał Goffin-a nie tak dawno w Chinach i ogólnie ogórem nie jest. Czuję tutaj decidera, bo wydaje mi się że gruby serwisu już nie odda.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom