piłka nożna Izrael Liga Bet North
Hapoel Shfaram - Hapoel Kiryat Yam
Hapoel Shfaram do przerwy
2.05 bet365
przeczytaj mój post, piszę, że może jakiś fiksik a nie, że będzie i te strzały celne też są umowne, bo ich nie widziałeś a czasami jakiś lekki strzał i już masz do statystykjakby mieli fiksować to by nie oddawali 6 celnych strzałów w pierwszej połowie
Pewnie sobie pomyślał, ze skoro to byl ostatni post na stronie to mało osób go zauważyło hehehehehehehehehehejuż to pisałeś
A zaufam Ci, pobrałem +2 na gospodarzy. Masz jakiegoś streama?Hapoel Boeyne - Ahva Araba
0:2 do przerwy, gospodarze lider tabeli, nie przegrali u siebie (bilans 6 wygranych i remis), goście tylko średniak nic więcej, na wyjazdach bez szału. Warto coś uderzyć w stronę gospodarzy, może nawet jakiś fiksik będzie, bo goście 2 strzały i dwa gole. Gospodarze w 1 połowie : 6 celnych strzałów i dwie poprzeczki.
over 3,5 @1,7
over 4,5 @3,4
gospodarze powyżej 1,5 gola @2,6
nawet jeśli to chyba dobrze, bo może ktoś przeoczy a mu wpadnie w oko jakiś over co podałemPewnie sobie pomyślał, ze skoro to byl ostatni post na stronie to mało osób go zauważyło hehehehehehehehehehe
No to jak juz maja fiksowac to :grin:A zaufam Ci, pobrałem +2 na gospodarzy. Masz jakiegoś streama?
nie pisałem, że musząNo to jak juz maja fiksowac to
Nie. To jest Spam i tyle. Nikt nie jest ślepy.nawet jeśli to chyba dobrze, bo może ktoś przeoczy a mu wpadnie w oko jakiś over co podałem
2-0 izziBedene 1,9 Bet365