ponawiam.. ????z ciekawosci jako ze tu duzo expertow od dartow(lotek) to nie bede szukal w google i zapytam...czemu 501?
dlaczego takich psycholi tolerują :;/:Widzieliście to kung fu w meczu Braintree? Ale świr... i tym samym zabił moim zdaniem over.
po 2 secie , a pózniej chyba co 2 sety jest przerwa choć na 100% pewny nie jestemponawiam.. ????
w I secie wpadło 6, a powinno być z 10 setów ????Powyżej 31,5 180tki @1,85 dafbet tak sobie spróbuję
mi chodzilo o punkty...czemu 501 pokazuje na bet365?po 2 secie , a pózniej chyba co 2 sety jest przerwa choć na 100% pewny nie jestem
Mam nadzieję :-D Ale dziwne, bo zagrałem to chyba jak były 4, a oni obniżyli linię. Wyjściowa i tak była o oczko niżej niż u konkurencji, no ale płakać nie będę. :-Dw I secie wpadło 6, a powinno być z 10 setów ????
tutaj zadecydowała moim zdaniem ta akcja 3+1, na przyszłość można brać uwagę opcję underowe na Barce w 4 kwartę przy dużej przewadze w meczu bo widać,że w ogóle się nie spinali9:21..minuta do konca..Barca to jednak patologia w kosza..bez dwocj zdan.