szakal1991
Użytkownik
zielony rzuca będzie 97@2 dałem w b365 że over 100.5 w pierwszym podejściu będzie
zielony rzuca będzie 97@2 dałem w b365 że over 100.5 w pierwszym podejściu będzie
Z tego co kojarzę to dzisiaj gramy do 7 setów więc dłuższa formuła, co na pewno da więcej sposobności. Oczywiście mogę się mylić. Na dafbecie linia na 180tki niższa o oczko, ale zastanawiam się czy nie lepszą opcją byłby jakiś over legów? :-DSkoro obaj po 15 to wątpię aby dziś przyłożyli obaj po 17... chyba,że twierdzicie,że aż tak zepną jaja na finał? Nie wiem nie znam, się tylko obstawiam
Czemu zabił? Gospodarze grają 11 na 10, mogą im ze dwie jeszcze wcisnąćWidzieliście to kung fu w meczu Braintree? Ale świr... i tym samym zabił moim zdaniem over.
wczoraj oba mecze stosunkowo krotkie, tu wydaje mi sie ze minimum to 7-4 bedzie i maxy beda sie sypac. Ja mam over c/o i lepiej zeby to siadlo ????Skoro obaj po 15 to wątpię aby dziś przyłożyli obaj po 17... chyba,że twierdzicie,że aż tak zepną jaja na finał? Nie wiem nie znam, się tylko obstawiam
Na mnie nie patrzcie w tym aspekcie. Ja tylko staram się po swojemu skumać logikę w tym becie a jak mówicie,że więcej setów to i linia adekwatna.Z tego co kojarzę to dzisiaj gramy do 7 setów więc dłuższa formuła, co na pewno da więcej sposobności. Oczywiście mogę się mylić. Na dafbecie linia na 180tki niższa o oczko, ale zastanawiam się czy nie lepszą opcją byłby jakiś over legów?
Cantu -3.5 HT @ 1.9 stala stawka.
44:30...14 roznicyCantu -2.5 @ 1.83 tez mozna lapac do ht.