>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Skoro obaj po 15 to wątpię aby dziś przyłożyli obaj po 17... chyba,że twierdzicie,że aż tak zepną jaja na finał? Nie wiem nie znam, się tylko obstawiam :p
Z tego co kojarzę to dzisiaj gramy do 7 setów więc dłuższa formuła, co na pewno da więcej sposobności. Oczywiście mogę się mylić. Na dafbecie linia na 180tki niższa o oczko, ale zastanawiam się czy nie lepszą opcją byłby jakiś over legów? :-D

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Skoro obaj po 15 to wątpię aby dziś przyłożyli obaj po 17... chyba,że twierdzicie,że aż tak zepną jaja na finał? Nie wiem nie znam, się tylko obstawiam :p
wczoraj oba mecze stosunkowo krotkie, tu wydaje mi sie ze minimum to 7-4 bedzie i maxy beda sie sypac. Ja mam over c/o i lepiej zeby to siadlo ????

bo86bo 16,9K

bo86bo

Użytkownik
Z tego co kojarzę to dzisiaj gramy do 7 setów więc dłuższa formuła, co na pewno da więcej sposobności. Oczywiście mogę się mylić. Na dafbecie linia na 180tki niższa o oczko, ale zastanawiam się czy nie lepszą opcją byłby jakiś over legów?
Na mnie nie patrzcie w tym aspekcie. Ja tylko staram się po swojemu skumać logikę w tym becie a jak mówicie,że więcej setów to i linia adekwatna.

bo86bo 16,9K

bo86bo

Użytkownik
Dag&amp;Red - Braintree poniżej 1.5 gola do przerwy
1.83
B365

****** internet z Plusa, zawiesił się a miałem zamykać

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom