stefanmks
Użytkownik
mysle ze City ogarnie ten mecz. Wejdzie Silva i Aguero[TheNormalOne napisał:;6252778]Jak myślcie padnie bramka w meczy City ?
Man City @1.80
mysle ze City ogarnie ten mecz. Wejdzie Silva i Aguero[TheNormalOne napisał:;6252778]Jak myślcie padnie bramka w meczy City ?
ze 3 gole powinny wpasc do przerwy...ogląda ktoś Newcastle ? Jak tam idzie ?
okejka, dzięki! To wchodzimyze 3 gole powinny wpasc do przerwy...
AO ????Kiedy teraz większy turniej w tenisa jakiś Panowie?
18.01-31.01 Australian OpenKiedy teraz większy turniej w tenisa jakiś Panowie?
Podobno miałeś nie wchodzić na forum...normalnie West Bromich over 5,5 rożnych to by była pewka, ale ta liga jest chora ????
nawet grosza szkodaStruff @101 , kusi żeby groszem rzucić ????
admin mnie przekonał na pwPodobno miałeś nie wchodzić na forum...
No to ziom, zrób sobie parę dni przerwy, ustal sobie budżet jakiś i zacznij zielenić. Nie ma sensu żebyś codziennie prosił 5 razy o bana. Większość Twoich typów jest całkiem nienajgorsza, musisz tylko ogarnąć głowę. Zdecyduj, co dalej, wóz albo przewóz. Podejmij męską decyzję. Skamlenie na forum nic nie da, a wierz mi że nie tylko ja jestem zmęczony czytaniem Twoich postów. Albo kończysz z graniem, albo grasz bez narzekania. Przestań się tylko zachowywać jak kobieta, co w ciągu minuty ma 15 pomysłów. Płacz tutaj nic nie da oprócz nadania pracy moderacji...admin mnie przekonał na pw
Odezwij się na priv jak możesz, bo chyba masz skrzynkę pełną ????Czwórniak na wyczapisty koniec dnia, ako 18.95
Barnsley strzeli w II połowie @1.72
Blackburn - Newcastle powyżej 1.5 gola w meczu @2.10
QPR - Ipswich powyżej 2.5 gola w meczu @2.37
Sheffield - Wolves powyżej 1.5 gola w meczu
Pograne za 200, 3800 prawie do wyjęcia. Niech się dzieje ????
Odpiszę na Twoje PW na 100%, po prostu teraz miałem mało czasu bo wychodzę, wieczorem się odezwęOdezwij się na priv jak możesz, bo chyba masz skrzynkę pełną ????