>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
stefanmks 243

stefanmks

Użytkownik
Wjazd wyprostowaną nogą, miał prawo dać czerwoną.
obejrzyj jeszcze raz i gdzie Ty widzisz wyprostowana noge ? a dwa ze trafil w pilke a potem w nogi, z zolta sie zgodze ale nie czerwona
podejrzewam ze jakby to zrobil inny zawodnik to by dostal max zolta a ze to byl Fernandinho to sedziego ponioslo

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
i jak tu się nie wkurwić... miałem grać over 1.5 kartki City po 2.62... oglądajcie Sunderland ładnie grają i nie wiem jak do 20 minut ale od momentu karnego zdecydowanie przeważają, będą gole i kartki na bank

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Panowie tak czytam forum i jestem ciekaw czy i w tym roku na AO na forum bedzie temat &quot;Placz of the day&quot; ???? Mozna by jakis pre-AO konkurs zrobic zeby power ratingi wylonic.

H 902

hank

Użytkownik
tam nawet żółtej nie powinno być, w piłkę trafił, normalny wślizg, kiedyś nikt takich rzeczy nie gwizdał, ale tak to jest jak teraz w piłkę grają chłopcy którzy są pewnie 2 razy w tygodniu u kosmetyczki.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Chung - Coric over 22,5 @1,95 dafbet. Bardzo możlwie 3 sety, powinno być luźno.
Tytuł pacana roku jak na razie dla Corica. 5:4, serwis wygranie którego oznaczałoby trzeciego seta i pokryty over, to przegrał 5:7 łamiąc się do 15 i do 0. Nie może być za przyjemnie jak widać... ⛔

stefanmks 243

stefanmks

Użytkownik
tam nawet żółtej nie powinno być, w piłkę trafił, normalny wślizg, kiedyś nikt takich rzeczy nie gwizdał, ale tak to jest jak teraz w piłkę grają chłopcy którzy są pewnie 2 razy w tygodniu u kosmetyczki.
no o tym mowie wlasnie, a pan Mason 48h temu sedziowal i bylo duzo takich starc i nawet kartek nie wyciagal .... Fernandinho dostal za nazwisko

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom