Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
obejrzyj jeszcze raz i gdzie Ty widzisz wyprostowana noge ? a dwa ze trafil w pilke a potem w nogi, z zolta sie zgodze ale nie czerwona
podejrzewam ze jakby to zrobil inny zawodnik to by dostal max zolta a ze to byl Fernandinho to sedziego ponioslo
i jak tu się nie wkurwić... miałem grać over 1.5 kartki City po 2.62... oglądajcie Sunderland ładnie grają i nie wiem jak do 20 minut ale od momentu karnego zdecydowanie przeważają, będą gole i kartki na bank
Panowie tak czytam forum i jestem ciekaw czy i w tym roku na AO na forum bedzie temat "Placz of the day" ???? Mozna by jakis pre-AO konkurs zrobic zeby power ratingi wylonic.
tam nawet żółtej nie powinno być, w piłkę trafił, normalny wślizg, kiedyś nikt takich rzeczy nie gwizdał, ale tak to jest jak teraz w piłkę grają chłopcy którzy są pewnie 2 razy w tygodniu u kosmetyczki.
Tytuł pacana roku jak na razie dla Corica. 5:4, serwis wygranie którego oznaczałoby trzeciego seta i pokryty over, to przegrał 5:7 łamiąc się do 15 i do 0. Nie może być za przyjemnie jak widać...
tam nawet żółtej nie powinno być, w piłkę trafił, normalny wślizg, kiedyś nikt takich rzeczy nie gwizdał, ale tak to jest jak teraz w piłkę grają chłopcy którzy są pewnie 2 razy w tygodniu u kosmetyczki.