H
733
hajs_enberg
Użytkownik
co to za zlamas z 15 w Rangers co zamiast podawac na czysta pozycje to chcial isc do gazety?
Forrester, dopiero co wszedł i spierniczył????co to za zlamas z 15 w Rangers co zamiast podawac na czysta pozycje to chcial isc do gazety?
Włoski kanał Raisportsat. CP pozycja 400Panowie link do biegów narciarskich- TdS? bo na eurosport1 kwalifikacje do jutrzejszego konkursu w Ga-Pa jeszcze trwają a zaraz zaczynają się cwierćfinały Pań
Hmm chyba ciezko bedzie, gosc ma dobra posadke i mialby to zamienic na Swansea i walczyc o utrzymanie...jakos tego nie widze ale kto wie ????Po 1:4 z WHU.
Najgłośniej o Colemanie jako o następcy.
Włoski kanał Raisportsat. CP pozycja 400
Też liczę, że Swansea nie przeskoczy reprezentacji Walii i sięgną po Giggsa.Hmm chyba ciezko bedzie, gosc ma dobra posadke i mialby to zamienic na Swansea i walczyc o utrzymanie...jakos tego nie widze ale kto wie ????
Piękne rozpoczęcie dniaZa drobne próbuje Celtic pierwszy 9rr @15
Będą fajerwerki w tym roku ???? Dzieciaki się ucieszą ????Huddersfield v Blackburn over 0,5 gola @1,61 B365 GRUBO, żeby było na fajerwerki ????
Zapodałem temat,za Waszą namową poczekałam, typowałem przy 0-1 zwycięstwo Celtics. Weszło ????Celtic 3.10
Under 6,5 kartki w meczu Celticu
Bet365 @ 1,7
nieporozumieniemuszę coś ugrać na tym meczu
Huddersfield handi -1
3.75 bet365
na pocieszenieCeltic win 1.90 bet365
ale zaczeli !!!!!
juz powinno byc 1-3