bartolini1
Użytkownik
Masz dobrego streama do nich? Mój zamula i ma mega opóźnienie.Teraz mówięakurat o tych z Atlanty z NBA ????
e: Dzięki, zapiszę sobie. :-D
Masz dobrego streama do nich? Mój zamula i ma mega opóźnienie.Teraz mówięakurat o tych z Atlanty z NBA ????
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=OTcxOTY%E2%84%96f&c=en&i=eWl2bW9iZGlzaA%E2%84%96f%E2%84%96fMasz dobrego streama do nich? Mój zamula i ma mega opóźnienie
Davis Giannis 2 zabrakłoMocniej zagram
Giannis Antetokounmpo powyżej 38,5 pkt+zb+ast @1.86 Betsafe
Anthony Davis powyżej 42,5 pkt+zb+ast @1.83 bet365
Ja poczekam na remis i dopiero pójdę w Kaczory :]:;/:Nie zdążyłem tu wrzucić na over Ducks w 1tercji
Ważne że zagrane na
a ja dalem gianisa z samymi asytami i weszlo ale dalem davisa bez asyst i 2 zabraklo ????Davis Giannis 2 zabrakło
Minnesota 1.86
Może już nie być tam remisu.Ja poczekam na remis i dopiero pójdę w Kaczory :]
Sharks u siebie z ML około 1.5 też wygląda solidnieMoże już nie być tam remisu.
Minnesota 1.86
Atlanta 1,71
Kurs 3,15
Nba
przy 80% bym zamykał :grin:ANA Ducks zamyka mi kuponik fajny i nie wiem czy zamykać czy zostawić???
De Minaur łamay z 30-0 minutę później kiedy na niego pograłem. :-DOpelka przegrywa seta z 5-0 w tb.
Bourchier lamie sie z 15-0 popelniajac 3df. Chyba obaj zarabiaja na sylwestra.
Ja się nie znam za bardzo na hokeju. Jak stawiam to raczej po przewidywaniach tych co się znają albo idę na czutke. A jak ogolnie wygląda spotkanie i po czym w hokeju można poznać że któraś z drużyn gra lepiej i np. Wygra??? ????przy 80% bym zamykał :grin: