tomek80
Użytkownik
Ile złapał ? Pogralem Wilki.Giannis dzisiaj w foul trouble będzie, over raczej utopi
Ile złapał ? Pogralem Wilki.Giannis dzisiaj w foul trouble będzie, over raczej utopi
Ogólnie na plus, a w grudniu nawet całkiem duży, jeżeli chodzi o Walla to mój błąd, bo było spore ryzyko, że dzisiaj ich zgniotą i pogra krócej niż zwykle, ale akurat mam szczęście, że tylko w forbecie było.Tak sumując jesteś na + na tych beatach na zawodników? Domyślam się, ze przez takie sytuacje jak ta szlag może trafić, ale dużo tego grasz więc chyba nie jest tak źle? :-D
2 w 1 kwarcie, a on jak już zacznie faulować to szybko idzieIle złapał ? Pogralem Wilki.
Oby nam sie, fajny początek, ale Minnesota,potrafi odstawic cyrk po przerwie, no chyba,ze Janek faule wyłapie.Brady ogarnia taja z 2:5 a potem 4:6 Jak ktoś strachliwy to pewnie moża zamykać z zyskiem 2x albo lepiej, ale ja polecam zostawić, jak pisałem Schiavone raczej nie ma już pary na długie pojedynki, no ale to WTA.
btw, macie jakąś stronkę z dobrymi stremami do NBA? Tenisistów nie pokazują, to można murzynów obejrzeć, pograłem dubla od Tomka.
mówiłem ci, że ona się na raka nadajeRobson 4 -1 w 3 secie i 4 meczowe i przegrala. Dno dnem pozostanie.
Wpadły i to dwie, tyle że dla Preds :;/:Blues 60'
2.2
Polecam, kwestia czasu jak żeby wpadło
????????Blues 60'
2.2
Polecam, kwestia czasu jak żeby wpadło
Następnym razem słuchaj????????
Atakowali, po czym złapali głupiego gola, osłabienie, a zaraz potem kolejne...
Najlepsze jest to, że 3:5 przetrwali ???? Wrócił na 4:5 i golNastępnym razem słuchaj
Może jeszcze to wyciągną,
Pozdro z St.Louis.
No i nie ogarnęła w 3 , no ale i tak do przodu na tym meczu. Martwi Tiafoe, mizernie wygląda przy serwisie rywala, oby się przyłożył.Brady mecz @4,32 dafbet (a miałem grać przy @10, grr)