Jaką taktykę? ????Unibet to dla mnie żaden buk, mam na niego taktykę U/O pre w kosza, ale nawet konta tam nie zakładam, bo ponoć jak się gra stawki większe niż pare stówek to od razu limited ????
Bądź hojniejszy w szczegóły ???? jakieś konkretne mecze? konkretne linie?Taką, że po 50 typach grając każdy typ za 1j. zysk 65j.
Chyba trzeba będzie sobie odświeżyć pamięć jak to wygląda u tamtego buka ????Tam są takie kursy wystawiane na U/O i akie linie, że nie da się stracić.
Istanbul Bilgi - Uniwersytet v Aydin - Uniwersytet under 54,5 (ręczna) @1,83 B365 testowo, niska stawka
No to szybki PLUSIK ode mnie
KTO WYGRA 5 GEMA - 1 SET
TYP: Ilija Vucic
@1.50
Kurde a ja właśnie ostatnio robiłem wypłatę w czwartek wieczorem i dostałem w sobotę rano. Z całorocznego1. Dni robocze się liczą.
2. Też dopiero w pon.
Niestety,wszedzie over 60,a tu taka bryndzaW Arabi Saudyjskiej reczna. Linia wyjsciowa była 58bramek, po przerwie jest over 50.5bramki. Gram to, bo we wczesniejszych dzis meczach,do przerwy zauwazylem,padało mało bramek, ale pozniej rzucali over 30 bramek.
Al Hada- Al Mohametover 50.5
Cześć Tomek, a masz już coś na eurolige, warto Zalgiris grac bo trochę kurs słaby, a w tamtej kolejce zwiedli mnie z PireusemNiestety,wszedzie over 60,a tu taka bryndza![]()